ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος ο Άρης για την τρίτη σερί νίκη και το… αήττητο του Περιστερίου (PRESSARIS, 17:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:00) στο Αλεξάνδρειο το Περιστέρι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και αναζητά την τρίτη σερί νίκη του μετά το διπλό στη Ρόδο και την εύκολη επικράτηση επί της Ντνίπρο στο FIBA Europe Cup.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η τελευταία αγωνιστική εβδομάδα του Άρη ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασε η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου στο παρκέ. Αυτό το πρόσωπο ευελπιστούν όλοι ότι θα παρουσιαστεί και σήμερα απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος, το Περιστέρι, μια καλοκουρδισμένη ομάδα, με πολλές λύσεις, εξαιρετική ψυχολογία από το αήττητο των πέντε πρώτων αγωνιστικών που έρχεται στη Θεσσαλονίκη δίχως να έχει τίποτα να χάσει.

Οι κίτρινοι έβγαλαν το dna του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα τους στην Ρόδο, κέρδισαν δίκαια και καθαρά τον Κολοσσό μετά από 5,5 χρόνια στο Βενετόκλειο, παρουσιάστηκαν σοβαροί, συγκεντρωμένοι, δίχως να κάνουν αγγαρεία σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, κόντρα στη Ντνίπρο, και πλέον νιώθουν έτοιμοι να πετύχουν μια νίκη που θα τους βοηθήσει πάρα πολύ και σε ψυχολογικό και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το Περιστέρι είναι αήττητο και αυτό φανερώνει μέρος της δυναμικής που έχει αναπτύξει σαν ομάδα, με νίκες απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Προμηθέα στην Πάτρα, με την Κύμη στη Χαλκίδα, ωστόσο ο Άρης θα αντιπαρατάξει τα δύο πολύ καλά παιχνίδια που έκανε εκτός έδρας (Λαύριο, Κολοσσός) και την μαχητική εικόνα που είχε με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Σαφώς και πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, για έναν απαιτητικό αγώνα από άποψη ενέργειας, κατάθεσης ψυχής και καθαρού μυαλού, αλλά οι παίκτες νιώθουν έτοιμοι να αποζημιώσουν τους χιλιάδες φιλάθλους που θα βρεθούν σήμερα στο Παλέ, το οποίο θα γεμίσει όσο καμιά άλλη φορά φέτος.

To Top