ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… τρίτο σερί γκολ του Φαμπιάνο και η ξεχωριστή του ποιότητα!

Ο Φαμπιάνο ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε τον δρόμο στη νίκη του Άρη και χθες στους Ζωσιμάδες. Μπορεί στο Περιστέρι να του… έκλεψαν το γκολ με κεφαλιά, όμως κόντρα στην Λαμία, πέτυχε ένα ξεχωριστό τέρμα, δείγμα της ικανότητάς του στο ψηλό παιχνίδι, ενώ χθες πέτυχε το… τρίτο σερί γκολ, από την άσπρη βούλα με μεγάλη ψυχραιμία.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το δεύτερο του φετινό γκολ, δεύτερο με τον Άρη (είχε σκοράρει και πέρσι στα… Γιάννενα στο φινάλε της σεζόν.

Ο Φαμπιάνο έχει παίξει σε όλα τα ματς φέτος σε Ελλάδα (13) και Ευρώπη (4), χωρίς να χάσει λεπτό, είναι… non stop, αποτελώντας σίγουρα έναν από τους παίκτες-κλειδιά του φετινού Άρη.

Ξεχωριστή φυσικά στιγμή η αφιέρωση του γκολ… «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από λίγες ημέρες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα γκολ σε δεύτερο ματς. Είναι όμορφο το συναίσθημα όταν βοηθάς την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε και δύσκολες στιγμές στο ματς μετά το γκολ που πετύχαμε, συνολικά όμως είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα».

 

To Top