Το «τρικ» του Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί άμεσα

Ο Ντάνι Άλβες παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι ετών για σεξουαλική επίθεση, θα επιδιώξει να αποφυλακιστεί νωρίτερα, χάρη στη βοήθεια των δικηγόρων του

Την περασμένη Πέμπτη (22/02), το δικαστήριο της Βαρκελώνης καταδίκασε τον Ντάνι Άλβες σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι ετών για την ευθύνη για τη σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη στο μπάνιο σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη. τον Δεκέμβριο του 2022.

Αυτό το Σάββατο (24/02) η «La Vanguardia» δημοσίευσε την ποινή του τέταρτου τμήματος του Δικαστικού Δικαίου του Εθνικού Δικαστηρίου, που στάλθηκε στον δικηγόρο του παίκτη την ίδια ημέρα που έμαθε για την καταδίκη του για βιασμό. Το Εθνικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την έφεση που υπέβαλε ο ποδοσφαιριστής κατά της διαδικασίας που άνοιξε το Υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των υπηρεσιών ενός ατζέντη της FIFA.

Με τη νέα αυτή απόφαση, το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει άμεσα να επιστρέψει συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ στον Ντάνι Άλβες. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το συνολικό ποσό που θα λάβει ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα. Το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να επιστρέψει στον αθλητή συνολικά 9,2 εκατ. ευρώ Σύμφωνα με την εφημερίδα που δημοσίευσε αυτή την ποινή, οι δικηγόροι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να μπορέσει ο Άλβες να διεκδικήσει την προσωρινή του αποφυλάκιση μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινή.

Αυτό δεν θα ήταν το μόνο κόλπο που θα χρησιμοποιούσε η Ινές Γκουαρδιόλα, η δικηγόρος του Ντάνι Άλβες, για να προσπαθήσει να βγάλει τον ποδοσφαιριστή από τη φυλακή και έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της ποινής. Επιπλέον, θα ζητήσει αποφυλάκιση καθώς θεωρεί ότι εξαφανίζεται ο κίνδυνος απόδρασης.

To Top