ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το Τσάμπιονς Λιγκ… έγραψε για τον Άρη, τον Γκάλη και τη νέα προσπάθεια

Η επίσημη ιστοσελίδα του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε αφιέρωμα στα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου που ξεκινάει σε μια βδομάδα και φυσικά υπάρχει αναφορά και στον Άρη.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: “Ανάμεσα στις ομάδες υπάρχουν αρκετές που είχαν εμπειρία από σκαμπανεβάσματα την περσινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του Άρη. Η φημισμένη ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Διναμό Τιφλίδας στον πρώτο αγώνα στη Τιφλίδα και φιλοξενεί τον επαναληπτικό στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης όχι απλά πέρασε από τη φάση των ομίλων στην πρώτη χρονιά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ξεπέρασε και το εμπόδιο της Στρασμπούρ για να φτάσει στους “16” της διοργάνωσης. Πέρσι συμμετείχε στους ομίλους, αλλά δεν προκρίθηκε.

Είναι 10 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, μια ομάδα που είχε παίκτες θρύλους όπως ο Νίκος Γκάλης (έδρα έχουν το Nick Galis Hall) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Προπονητής της είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου που έχει ένα αρκετά ταλαντούχο ρόστερ με τους Λάκι Τζόουνς, Γκάρι Μπελ, Μάικλ Κάιζερ, Γκάρι ΜακΓκι και Δημήτρη Φλιώνη”.

Για την Διναμό η αναφορά γίνεται στον περσινό αποκλεισμό της από τον πρώτο προκριματικό γύρο με αντίπαλο την Μπανταλόνα, η οποία πέρασε με συνολική διαφορά 32 πόντων.

Βέβαια οι διοργανωτές λησμόνησαν να αναφέρουν την παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ρόστερ, ενός παίκτη που προέρχεται από την Ευρωλίγκα…

To Top