Αιώνια πιστός ο Μαραντόνα! Το φιλί του στο λάβαρο της Μπόκα! (photos)

Την λατρεία του για την Μπόκα Τζούνιορς έδειξε άλλη μια φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα, φιλώντας το λάβαρο της αργεντίνικης ομάδας!

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να μιλήσει σε ένα γκρουπ νεαρών Κινέζων ποδοσφαιριστών που προπονούνται εκεί για κάποιες βδομάδες, στο πλαίσιο του… ανοίγματος που κάνει η θρυλική ομάδα στην Κίνα, ο “Ντιεγκίτο” έδωσε… ρέστα!

Καλύτερος εκπρόσωπος για να ακουστεί στην Ασία η Μπόκα δεν υπάρχει από τον Μαραντόνα, ο οποίος είπε στα παιδιά μεταξύ άλλων πως “αυτό είναι το καλύτερο μέρος που θα μπορούσατε να διαλέξετε για να προπονηθείτε. Δεν είναι σαν τα υπόλοιπα μέρη παγκοσμίως. Εδώ προπονούμαστε την Κυριακή λες και έχουμε αγώνα και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας που είναι παθιασμένοι! Η προπόνηση σε αυτό το μέρος είναι διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Εδώ γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει πάθος. Οι άλλοι απέχουν μακριά…”, προσθέτοντας πως “είναι πολύ καλό για σας που μοιράζεστε αυτόν τον αέρα, την ατμόσφαιρα αυτού του μέρους και αναπνέετε το μπλε και το κίτρινο. Είμαι εδώ όχι για να πάρω τη θέση κανενός, αλλά γιατί αγαπάω τη Μπόκα”.

To Top