Εξηγήσεις Στεφανίδη στην ΚΜΑ, συνάντηση και με Γαλανό

Υπό το βάρος της αμφισβήτησης, μετά από τρεις και πλέον μήνες επαφών και συζητήσεων και χωρίς να έχει προς το παρόν παρουσιάσει χειροπιαστά αποτελέσματα στο βαθμό που απαιτούν οι καταστάσεις και ο κόσμος του Άρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης θα βρεθεί σήμερα με το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του φορέα περιμένει να ακούσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ τι ενέργειες έχουν γίνει προς την κατεύθυνση που η ίδια είχε τονίσει δημοσίως ότι δρομολογεί: την εύρεση χορηγών, τη δημιουργία εσόδων που θα καταστήσουν βιώσιμη την ομάδα, την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Στεφανίδης έχει στείλει γραπτώς την καταγραφή όλων των ενεργειών τους: με ποιους μίλησαν, τι τους είπαν, ποιες πόρτες χτύπησαν, ποιες είναι οι χορηγίες που έρχονται κτλ.

Από κει και πέρα, αναμένεται στις 7.30 το απόγευμα συνάντηση του προέδρου της ΚΜΑ Άγγελου Μισιρλή με τον Γιώργο Γαλανό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσουν από τον Γαλανό να βάλει… πλάτη στην προσπάθεια επιβίωσης του Άρη στη Β’ εθνική.

Βέβαια, ο Γαλανός έχει ξεκαθαρίσει ότι πιστεύει μόνο στο σχέδιο της Γ’ εθνικής.

To Top