Το φλερτ της Ράγιο με τον Ντε Τομάς ολοκληρώθηκε με κουτουλιά και καταγγελία

Η Ράγιο Βαγεκάνο προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να κάνει δικό της τον Ραούλ Ντε Τομάς από την Εσπανιόλ, όμως το φλερτ είχε άδοξο τέλος, με έναν καυγά να οδηγεί στον τραυματισμό του προέδρου των Μαδριλένων και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο Ραούλ Ντε Τομάς βρίσκεται έξω από τα πλάνα του προπονητή της Εσπανιόλ, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στην ποδοσφαιρική αγορά, με την Ράγιο Βαγεκάνο να προσπαθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της λίγο πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφικη περίοδος αλλά να τρώει τα μούτρα της. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ο λόγος για έναν απίστευτο καυγά που στήθηκε έξω από τα γραφεία του πρακτορείου “Stellar Group” που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, με αρκετά ισπανικά ΜΜΕ (Cadena Ser και La Cope μεταξύ άλλων) να αποκαλύπτουν πως όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος της Ράγιο κατηγόρησε ανοιχτά τους εκπροσώπους του 28χρονου φορ ότι σαμπόταραν τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ράγιο, Ραούλ Μαρτίν Πρέσα, προσπάθησε να χτυπήσει με μπουνιά έναν από τους δικηγόρους του γραφείου, κατηγορώντας τον πως εκείνος ευθυνόταν για το ναυάγιο της τελευταίας στιγμής, έχοντας ζητήσει μία έξτρα προμήθεια για την ολοκλήρωση του deal.

Η μπουνιά αυτή δεν βρήκε το στόχο της αφού χτύπησε έναν από τους μάνατζερ του Ντε Τομάς, ο οποίος με τη σειρά του δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ανταπέδωσε με κουτουλιά, που προκάλεσε χτύπημα στη μύτη στον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων.

Μόλις εμφανίστηκε η αστυνομία στα γραφεία του πρακτορείου, ο Μαρτίν Πρέσα μετέβη στην κλινική Ruber, από όπου αποχώρησε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε (έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στο οστό της μύτης και κάταγμα άνω γνάθου) ενώ κατόπιν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση κατά του δράστη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από αυτό το περιστατικό είναι φαινομενικά απίθανο να μετακομίσει κάποια στιγμή στην Ράγιο ο Ντε Τομάς, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία να αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία με την Σάρτζα από την Σαουδική Αραβία, από τη στιγμή που τα μεταγραφικά παράθυρα έχουν κλείσει στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

To Top