ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Χαριλάου δίνει το… σύνθημα! Ομάδα και κόσμος γίνονται ένα για την πρόκριση

Το γεμάτο Χαριλάου δίνει σήμερα το… σύνθημα! Ομάδα και κόσμος γίνονται ένα για την πρόκριση στον τελικό. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ο Άρης κρατά το υπέρ του 0-1 του πρώτου αγώνα και θέλει μαζί με τον κόσμο του να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός.

Τα εισιτήρια για το ματς με τους Αγρινιώτες φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Στον κόσμο επικρατεί ξεσηκωμός και σήμερα το “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Θόδωρος Καρυπίδης με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα στόχος όλων είναι να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης το οποίο πρέπει να θυμίζει κάτι από τα… παλιά. “Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη ευκαιρία να πάει ξανά ο Άρης στον τελικό του κυπέλλου. Ένα βήμα απομένει ακόμη και τώρα είναι η ώρα να μιλήσει Κλεάνθης Bικελίδης. Το γεμάτο Βικελίδης θα δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση. Την Τετάρτη το Βικελίδης πρέπει να θυμίζει τα παλιά”.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί έστειλαν το δικό τους μήνυμα: “Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ο λαός μας περίμενε. Ομάδα και κόσμος θα γίνουν ένα με μοναδικό σκοπό η ομάδα να φτάσει στον τελικό και έπειτα από πάρα πολλά χρόνια να κατακτήσει το κύπελλο που ο λαός μας τόσο λαχτάρα. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και οφείλει η ομάδα να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και να καθαρίσει την πρόκριση. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί, κάνεις δεν θα κάνει την παλαβή μαζί μας. Γεμίζουμε το γήπεδο, προστατεύουμε την ομάδα και σπρώχνουμε τον ΑΡΗ στη νίκη”, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Super 3.

To Top