Το όνειρο του Αντωνιάδη και οι «φήμες»…

Για τον μεγάλο πόθο του, που δεν είναι άλλος από το να προωθηθεί μελλοντικά στην πρώτη ομάδα του Άρη, αλλά και για τις «φήμες» περί υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου, μίλησε ο αρχηγός της Κ-17, Παντελής Αντωνιάδης.

Ο Αντωνιάδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΤ3 και τόνισε: «Όλα τα παιδιά δουλεύουμε και μοχθούμε για να παίξουμε στην πρώτη ομάδα. Αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή θα υπογράψω συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, είναι φήμες. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για το δρόμο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει, σε βάρος των σχολικών υποχρεώσεων, ομολόγησε: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε. Κάνουμε πολλές θυσίες, αλλά άμα κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, αυτό θα είναι το καλύτερο».

Για την εμπειρία του φάιναλ φορ, είπε: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και για όλους μας. Νιώσαμε σαν επαγγελματίες και είναι ένα προστάδιο για το τι μας περιμένει στη συνέχεια».

Τέλος, για το κίνητρο που τους δίνει η παρουσία των νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα, όπως οι Γιαννιώτας και Κατίδης, ανέφερε: «Μας δίνουν δύναμη. Είναι φίλοι μας, μας συμβουλεύουν για τον στόχο μας, που είναι να φτάσουμε στην πρώτη ομάδα».

To Top