ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ARIS Summer Camp ανοίγει και πάλι τα φτερά του!

Το ARIS Summer Camp ανοίγει και πάλι τα φτερά του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Τι είναι το πιο σημαντικό σε έναν αθλητικό σύλλογο; Η ιστορία, οι επιτυχίες, το λαϊκό έρεισμα, η δημοτικότητα…

Όλα είναι σωστά. Αλλά τίποτα απ’ αυτά δεν μπορεί να έρθει αν δεν πατάμε σε σταθερές βάσεις. Και οι βάσεις αυτές δεν είναι άλλες από τα παιδιά και τη νεολαία. Αυτά είναι το μέλλον του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι η μάνα του συλλόγου. Και σαν μάνα, ανοίγει στοργικά την αγκαλιά της στα μικρά παιδιά της πόλης μας, τα δικά σας παιδιά.

Το Summer Camp που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά μια φύλαξη παιδιών. Είναι το αποτέλεσμα της επίγνωσης, από την πλευρά των ανθρώπων του Α.Σ., της ιστορικής συνέχειας και της θέσης που κατέχει ο ΑΡΗΣ στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Είναι μια κοινωνική ευθύνη που έχει αναλάβει εδώ και 109 χρόνια ο σύλλογός μας, να αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και να τα βοηθήσει να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους ώστε να γίνουν μεγαλώνοντας καλοί αθλητές, ευσυνείδητοι πολίτες, καλοί άνθρωποι. Ο ΑΡΗΣ εδώ και 109 χρόνια αποτελεί  μια δεύτερη οικογένεια για τα όλα τα μέλη του.

Τη διοργάνωση θα στηρίξει, ως μέγα-χορηγός, το ΑΡΗΣ ΚΔΑΠ που λειτουργεί στον χώρο του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» (Αλκμήνης 69).

Περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα…

Η σελίδα του camp στο facebook είναι η ARIS Summer Camp 2023 και τα τηλέφωνά του είναι το 2310 305 402 (εσωτερικό 3) και κινητό 693 2523406.

Οι εγγραφές ξεκινούν στα τέλη του μήνα”.

To Top