ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το CAS έδωσε ορίζοντα, οι αποχωρήσεις θα φέρουν και τις μεταγραφές τον Γενάρη

Η νέα παράταση στην υπόθεση (σκάνδαλο, για να μην ξεχνιόμαστε…) Ντουρμισάι αποτέλεσε νέα ανάσα για τον Άρη που αυτόματα σηματοδοτεί την δυνατότητα ενίσχυσης  των κιτρινόμαυρων. Με απλά λόγια το CAS άνοιξε τον μεταγραφικό ορίζοντα, όμως για να γίνουν μεταγραφές χρειάζεται να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Όπως σημειώσαμε και χθες η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε για μια ακόμη φορά από το CAS, ότι η απόφαση θα βγει μετά τις 10 Ιανουαρίου 2022, γεγονός που σημαίνει με απλά λόγια, ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα θα μπορεί σε μια ακόμη μεταγραφική περίοδο να είναι “ζωντανή”, προκειμένου να προχωρήσει στις… διορθωτικές κινήσεις για την ενίσχυση της.

Σίγουρα μια θετική εξέλιξη η οποία λύνει τα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη και των συνεργατών του, ενεργοποιώντας το πλάνο για τις μεταγραφές του χειμώνα, ώστε ο Άρης να είναι πιο ισχυρός σε πρωτάθλημα και ποδόσφαιρο με την έναρξη του 2022.

Ως εδώ καλά… Από το σημείο αυτό, όμως μέχρι την ενεργοποίηση του πλάνου, χρειάζεται να… ελαφρύνει το ρόστερ.

Αυτήν την στιγμή τρία είναι τα συμβόλαια που θα πέσουν στο «τραπέζι». Δυο εξ αυτών είναι ιδιαίτερα υψηλά, χωρίς την παραμικρή αγωνιστική συνδρομή.

Πρώτο από όλα είναι φυσικά του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ένα χρόνο μετά την άφιξή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι στην πόρτα της εξόδου, έχοντας αποδοχές 600.000 ευρώ! Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές συζητήσεις, όμως ο 33χρονος επιθετικός δεν έδειξε καμία διάθεση αποχώρησης. Πλέον, κι ενώ το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο, ίσως αντιληφθεί, ότι με την αποχώρησή του, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτά που προσέφερε στον αγωνιστικό χώρο, όσο κι αν αυτό ακούγεται σκληρό.

Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Λερίν Ντουάρτε, με ένα συμβόλαιο στο τρίτο χρόνο του που αγγίζει τις 300.000 ευρώ και συνολικά έφτασε το 1.000.000 ευρώ, χωρίς την παραμικρή προσφορά.

Τέλος, είναι και η περίπτωση του Ιζέτ Χαϊροβιτς, ο οποίος ήταν η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Ήδη έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του για την αναζήτηση ομάδας.

 

To Top