Το PRESSARIS στο Νέο Ρύσιο: Ο Τσιώλης αποχαιρέτησε την ομάδα! (photos & video)

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αποχαιρετήσε τους ποδοσφαιριστές του Άρη μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Το PRESSARIS βρέθηκε εκεί και σας ενημέρωσε λεπτό προς λέπτο για τους τίτλους του τέλους, οι οποίοι έπεσαν οριστικά σήμερα…

Αναλυτικά τι έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Ρύσιο: 

– Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Τσιώλης δήλωσε ότι φεύγει σαν φίλος και το μόνο που απόμενε πλέον ήταν να αποχαιρετήσει  και τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο διάστημα. 

– Ο Τσιώλης πέρασε στις 3:35 μ.μ. της Τρίτης για τελευταία φορά την πόρτα των βοηθητικών εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες, τους συνεργάτες του. 

– Οδηγώντας ο ίδιος την μαύρη BMW X5 και μιλώντας στο κινητό του πέρασε γρήγορα την πόρτα, χωρίς να έχει κάποιον άλλον μαζί του.

– Λίγα λεπτά μετά έδωσε το παρών και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης.

– Ένας, ένας προσέρχονται και οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να κάνουν την πρώτη προπόνηση φέτος, χωρίς τον Τσιώλη προπονητή.

TSIOLIS-SAVVAIDIS-Σε λίγη ώρα, ο Τσιώλης θα πει τις τελευταίες του κουβέντες και αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε μετά το διαζύγιο, καθώς και κατά την αποχώρησή του με δάκρυα από το «τελευταίο ραντεβού» με τη διοίκηση, λογικά θα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση…

– Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή στις 4 μ.μ.

– Στις 4 μ.μ. έφτασε στις εγκαταστάσεις και ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής, ο οποίος για μια ακόμη φορά έχει αυξημένο… φόρτο εργασίας. Οι περιπτώσεις των Νέτο, Καπετάνου, οι οποίοι είναι νοκ άουτ για τις επόμενες μέρες, αλλά και η διαπίστωση της κατάστασης του Σολτάνι είναι στα θέματα της… ημερήσιας διάταξης.

– Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε πριν από λίγο στους ποδοσφαιριστές του Άρη, τους πρώην παίκτες του, μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

– Δυο προσωπικοί φίλοι του Τσιώλη από τον Βόλο, έδωσαν το παρών στο Νέο Ρύσιο, θέλοντας να δώσουν μια συμβολική-ηθική στήριξη προς το πρόσωπό του σε αυτές τις στιγμές.

– Ο Τσιώλης παραμένει έξω από την κεντρική είσοδο του Νέου Ρυσίου μέσα στο αυτοκίνητό του, παραχωρώντας (ακόμη μια) συνέντευξη σε αθλητικό ραδιόφωνο.

– Η προπόνηση του Άρη έχει ξεκινήσει στις 4.10μ.μ. υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή, ο οποίος θα λειτουργήσει ως υπηρεσιακός μέχρι τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα των κίτρινων έχει ήδη γυρίσει σελίδα και βαδίζει πλέον στην «μετά Τσιώλη» εποχή.

– «Όλοι θα γίνουμε πιο σοφοί από δω και πέρα… Ο σωματικός πόνος μας κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Μακάρι να τα φέρει έτσι ο Θεός και να βρεθούμε μαζί στο μέλλον…» ήταν μερικά από τα λόγια του Σάκη Τσιώλη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

-«Είστε όλοι σας πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι ακόμη αρχή, η ομάδα έχει δύο ματς λιγότερα και μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση. Να είστε ενωμένοι και όλα θα πάνε καλά. Σας πιστεύω και πάντα θα ενδιαφέρομαι και θα ρωτώ για τον Αρη. Σας εύχομαι τα καλύτερα!» συμπλήρωσε ο πρώην πια προπονητής των κίτρινων…

Δείτε πλάνα από την τελευταία επίσκεψη του Σάκη Τσιώλη στο Νέο Ρύσιο:
{youtube}i5olp8WDy-U|640|360|1{/youtube}

To Top