Το…Vamos είχε τη δική του ιστορία

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μπορεί να πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Άρη εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως σίγουρα εκείνο στην Τούμπα είναι αυτό που θα θυμάται για πάντα ο φίλαθλος κόσμος.
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου βρήκε τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με το ευρύ 4-1 και τον Άρη να προσπαθεί να καταλάβει τι οδήγησε σε αυτή τη μεγάλη ήττα. Ωστόσο, από εκείνη την εμφάνιση των “κίτρινων” μπορεί κανείς να κρατήσει και ένα θετικό, την εμφάνιση του Νταβίντ Αγκάνθο και το γκολ που σημείωσε στο 39′ μειώνοντας σε 3-1.
Ποιος θα ξεχάσει το “Vamos” που άρχισε να φωνάζει στους συμπαίκτες του αμέσως μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος προκειμένου να τους αναπτερώσει το ηθικό και να τους δείξει ότι τίποτα δεν χάνεται πριν το σφύριγμα της λήξης!
Με εκείνο το “Vamos”, το οποίο τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί του Άρη έχουν εντάξει στο λεξιλόγιό τους αφενός λόγω της πληθώρας ισπανόφωνων παικτών και αφετέρου εξαιτίας των συνθημάτων που εμπνεύστηκαν από την Μπόκα Τζούνιορς, άνοιξε ο χορός των γκολ του Αγκάνθο εναντίον του ΠΑΟΚ.
Χτες, ο 32χρονος Ισπανός, έστειλε εις διπλούν την μπάλα στα δίχτυα του “δικεφάλου” κάνοντας ένα κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” να χειροκροτεί και να τραγουδάει ρυθμικά το όνομά του. Με τα δυο του χθεσινά γκολ ο Ίβηρας φορ όχι μόνο χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, αλλά έφτασε και τα τρία εις βάρος των “ασπρόμαυρων” αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τα ντέρμπι αιωνίων που θα ακολουθήσουν όσο αυτός παραμένει στο σύλλογο.
To Top