ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τράντα: “Να ξανακάνουμε τον Άρη δυνατό, αντάξιο του ονόματός του”

Για την επιστροφή της στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη, μετά από απουσία ενός χρόνου, μίλησε η Μάρω Τράντα.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ και θα κάνω τα πάντα για να κάνουμε την ομάδα πολύ δυνατή, αντάξια του ονόματός της.

Στον ΑΡΗ είμαι αρκετά χρόνια, από τότε που ήμουν νεάνιδα, από τότε που ήρθα στην Θεσσαλονίκη από την Κοζάνη και με τον ΑΡΗ είχα αρκετές επιτυχίες.

Έκανα ένα διάλειμμα πέρσι που έφυγα από τον ΑΡΗ και πήγα στην ομάδα του Όλυμπoυ Κορδελιού», για να εξηγήσει:

«Έφυγα γιατί ήθελα να δω πώς θα τα πάω με την σχολή μου και πήγα σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, από την ομάδα του ΑΡΗ. Είμαι φοιτήτρια στην οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Βέβαια,πήρα πολλές εμπειρίες και έμαθα πολλά στον Όλυμπο Κορδελιού.

Τώρα, ξανά πίσω στην ομάδα μου, τον ΑΡΗ, που τώρα είμαστε στην Α2.Ήρθα να βοηθήσω και να βοηθηθώ από την ομάδα».

Για την προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις για την νέα χρονιά 2015-2016 με πολύ όρεξη. Στην αρχή, πριν μια εβδομάδα, ξεκινήσαμε πιο ήρεμα μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας. Στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων μπαίνουμε πιο δυνατά και όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε σιγά- σιγά ως ομάδα και βρίσκουμε η μία την άλλη,έτσι ώστε όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμες για να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες απαιτήσεις τη Α2 Εθνικής.

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Θέλω να βελτιωθώ στο άθλημα μέσω της ομάδας μου .Η Α2 είναι μια πιο δύσκολη κατηγορία από ότι πέρσι που έπαιζα στον Όλυμπο και η δουλειά που απαιτείται είναι πιο σκληρή.

Αγαπώ πολύ το μπάσκετ, θέλω να δουλέψω και το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για μένα».

To Top