ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρομερό hangover στο Πεκίνο!

Μάλλον το παράκανε με το ποτό ο Πάβελ Φάιντεκ, που αποφάσισε να το… τσούξει στο Πεκίνο λίγες ώρες αφότου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Κίνα.

Ο Πολωνός αθλητής ξύπνησε στο δωμάτιο του το επόμενο πρωί και με τρόμο διαπίστωσε πως το μετάλλιο είχε κάνει φτερά. Πιστεύοντας πως μάλλον έπεσε θύμα κλοπής, κάλεσε την αστυνομία που όμως δεν διαπίστωσε ίχνη διάρρηξης, οπότε προσπάθησε να τον βοηθήσει να ανακαλέσει τις κινήσεις του το προηγούμενο βράδυ.

Με τα… πολλά έφτασαν μέχρι τον ταξιτζή! Ο 26χρονος Φάιντεκ θυμόταν πως είχε στην κατοχή του ακόμη το… χρυσάφι μέχρι το σημείο που επιβιβάστηκε σε ταξί για να επιστρέψει σπίτι του, οπότε οι υπόνοιες έπεσαν πάνω του.

Σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία όμως, ο Φάιντεκ είχε γίνει… γκολ από το αλκοόλ και μιας και δεν του βρίσκονταν ψιλά στην τσέπη, είχε μια καταπληκτική ιδέα. Να δώσει δηλαδή εκείνο το χρυσό πράμα που κρεμόταν από το λαιμό του και τον ενοχλούσε και να ξοφλήσει τον ταξιτζή… Ο οποίος και δέχτηκε φυσικά, αν και τελικά το επέστρεψε!

Ο Φάιντεκ είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν υπάρχει καμία ενδιαφέρουσα ιστορία για την τύχη του. Μάλλον παραμένει σε κάποιον τοίχο του αθλητή…

Πηγή: sport-fm.gr

To Top