ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρέλα για τον Άρη και στην Ουγγαρία! (photos)

Ο Άρης δεν είναι ομάδα που λατρεύεται μόνο στη Θεσσαλονίκη. Έχει φίλους σε όλον τον κόσμο, πολλών εθνικοτήτων και σήμερα η παρουσία του Βίκτορ Νάγκι από την Ουγγαρία στο Παλέ απέδειξε για άλλη μια φορά του λόγου το αληθές!

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά: “Η φήμη του Άρη ξεπερνά εδώ και δεκαετίες τα ελληνικά σύνορα. Φίλαθλοι από διάφορες χώρες έχουν εκφράσει κατά καιρούς την αγάπη τους και τη συμπάθεια τους για το Θεό του Πολέμου και πολλοί απ’ αυτούς έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να πάρουν μια γεύση του τι σημαίνει Άρης.

Ο Βίκτορ Νάγκι, φίλος της ομάδας μας από τη Βουδαπέστη, επισκέφτηκε σήμερα (21/08) το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις διακοπές του στη Χαλκιδική, προκειμένου να βρεθεί στην έδρα της ομάδας, την οποία αγαπά και θαυμάζει. Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με παίκτες του Άρη, μεταξύ των οποίων και ο Λάκι Τζόουνς.

Ο Ούγγρος φίλος του μπάσκετ και του Άρη έχει δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με την ονομασία «ARIS B.C. Hungarian Fan Club», ενώ στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012 είχε παρακολουθήσει δια ζώσης εντός έδρας φιλικό παιχνίδι των «κίτρινων», στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θεσσαλονίκης.

Το μικρόβιο της ….τρέλας για τον Άρη του το μετέδωσε ο φίλος του, επίσης Ούγγρος, Λάζλο Βόρος, ο οποίος μάλιστα την περασμένη χρονιά ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας. «Μου είχε δείξει πριν από χρόνια κάποια βίντεο στο διαδίκτυο με τα χιλιάδες χαρτάκια που πετούν οι φίλοι του Άρη στην έναρξη των αγώνων και μου είχε προκαλέσει τρομερή εντύπωση η εκπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν, εδώ σ’ αυτό το γήπεδο. Λάτρεψα τον Άρη και από τότε είμαι οπαδός του, παρακολουθώντας την πορεία του και τα παιχνίδια του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Νάγκι, μιλώντας στο www.arisbc.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Βόρος για επαγγελματικούς λόγους κάνει συχνά το δρομολόγιο Βουδαπέστη-Θεσσαλονίκη και το αντίθετο και όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, δίνει το «παρών» στο «Nick Galis Hall».

Επιθυμία του Νάγκι, όπως ανέφερε, είναι να μπορέσει και αυτός σύντομα να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου του Άρη, σε μια επίσημη αναμέτρηση”.

 

 

To Top