«Τρένο» οι γυναίκες, πέρασαν νικηφόρα και από τα Γιάννενα!

Νικηφόρα πέρασε από τα Ιωάννινα, για δεύτερη φορά μάλιστα φέτος, η γυναικεία ομάδα του Άρη, που νίκησε τον τοπικό Ηρακλή με 0-3 σετ και συνέχισε το αήττητο σερί της στα έξι τελευταία ματς.

Τα κορίτσια του Φρέντι Μπρουκς μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα την διαγώνιο, Μαριέττα Βελίκοβα, κατάφεραν να φτάσουν με σχετική ευκολία στην κατάκτηση του 1ου σετ με 25-19.

Στο 2ο σετ, οι γηπεδούχες πίεσαν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν με 5-0, όμως, οι «κίτρινες», ούσες καλύτερες σε σέρβις και τακτική στο μπλοκ, μπόρεσαν ν΄ ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και μ΄ ένα σερί 0-3 στο τέλος να κάνουν το 23-22 σε 23-25.

Έτσι, το 3ο σετ απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα για τις φιλοξενούμενες, που μπήκαν δυνατά με 0-7 και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Άρη, Φρέντι Μπρουκς, επεσήμανε σχετικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αγώνα και την κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σ΄ έναν έμπειρο αντίπαλο, που διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες στο ρόστερ του».

Τα σετ: 19-25, 23-25, 16-25

Άρης (Μπρουκς): Ωρολογοπούλου, Βελίκοβα, Γάτση, Κοτέογλου, Καλανταρίδου, Δαουλτζόγλου, Διαμαντή (λ) / Μέλκα, Πήττα, Μπουσνάκη, Κοσμά, Μοδιώτη.

To Top