Τρέχουν οι εξελίξεις για Ρόμα και Σάρι – Μέσα στην ημέρα το ραντεβού

Από μεγάλο φαβορί, στις άμεσες διαπραγματεύσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας! Ο λόγος για το «φλερτ» ανάμεσα στη Ρόμα και τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τους «τζαλορόσι» να έχουν λάβει την οριστική τους απόφαση για το μέλλον του αγωνιστικού τμήματος.

Ο νυν προπονητής του συλλόγου, Πάουλο Φονσέκα, θα παραμείνει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά είναι απίθανο να σώσει τη θέση του, ακόμα κι αν προκύψει πρόκριση στον τελικό του Europa League, έχοντας να αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και την «Corriere dello Sport», οι εξελίξεις είναι άμεσες, αφού ο εκπρόσωπος του Μαουρίτσιο Σάρι, Φαλι Ραμαντάνι, θα είναι απόψε κιόλας στην Ιταλία για να αρχίσουν οι πρώτες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και να φανεί αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει το σκεπτικό της νέας διοίκησης για την επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο Ιταλός παρουσιάστηκε εξαιρετικά θετικός στο να αναλάβει το πλάνο που έχει καταρτίσει η Ρόμα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ και η ίδια η ομάδα θεωρεί ότι θα ανέβει επίπεδο, συμφωνώντας με έναν προπονητή, που έχει επιτυχημένη θητεία σε Ιταλία και Αγγλία.

Επιπλέον, η διοίκηση ήθελε να δώσει τα ηνία σε έναν Ιταλό τεχνικό, που δεν θα είχε θέμα προσαρμογής, παράγοντας κρίσιμος από τη στιγμή που η Ρόμα αν προκριθεί στην Ευρώπη, θα έχει καλοκαιρινές υποχρεώσεις.

To Top