Τρέχουν οι εξελίξεις για το θέμα προπονητή, ξεκαθαρίζει το τοπίο

Η βραδιά θρίλερ της Τετάρτης στον Άρη δρομολογεί νέα δεδομένα στην ομάδα! Στην έξοδο ο Γιάννης Μιχαλήτσος, αναζητούν προπονητή οι παράγοντες του Άρη! Ξεκαθαρίζει οριστικά σήμερα το τοπίο.

Όπως σημειώσαμε χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα δραματικές και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ομάδα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η λύση που θα φέρει την ανατροπή της αρνητικής κατάστασης και θα σώσει το καράβι από τα βράχια έστω και την ύστατη ώρα!

Στο συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη και ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών, παρουσία μελών των δ.σ. της ΠΑΕ και της ΚΜΑ έγιναν πολλές συζητήσεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να αναστραφεί η κατάσταση και στα έξι τελευταία παιχνίδια, ώστε να προλάβει ο Άρης το τρένο της σωτηρίας.

Οι τόνοι ανέβηκαν, ειπώθηκαν πολλά θέματα, τέθηκαν επί τάπητος ακόμη περισσότερα. Κοινό συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να δρομολογηθεί η αλλαγή προπονητή, προκειμένου να επέλθει το ηλεκτροσόκ, η ανατροπή.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι στην… έξοδο! Παράλληλα, το γεγονός ότι εκφράστηκε η αντίθετη άποψη περί παραμονής του 56χρονου τεχνικού, αυτό δεν αποκλείεται να δρομολογήσει την παραίτηση κάποιων από τα μέλη του δ.σ.!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έγιναν συζητήσεις κι επαφές για να βρεθεί άμεσα η λύση για τον πάγκο του Άρη. Με συγκεκριμένους προπονητές. Το προχωρημένο της ώρας δεν επέτρεψε περισσότερα αποτελέσματα.

Από σήμερα Πέμπτη αναμένεται να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Άνθρωποι του Άρη τόνιζαν με νόημα χθες ότι «η ομάδα θα έχει την Κυριακή άλλο προπονητή».

Η προπόνηση των κιτρίνων, είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και το πιθανότερο είναι να δώσει κανονικά το παρών o Γιάννης Μιχαλήτσος. Λογικά θα υπάρχουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι εξελίξεις τρέχουν για μια ακόμη φορά, με τον κόσμο να παρακολουθεί με αγωνία περιμένοντας τις κινήσεις εκείνες που θα φέρουν αποτέλεσμα στον έναν και μοναδικό στόχο: να υπάρξει η αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διοικητικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, παρόντες ήταν και ο Γιάννης Σαμολαδάς από την κίτρινη ΚΑΕ και ο Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι είναι κοντά στην ομάδα, ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ το ρεπορτάζ, όπως σας το παρουσίασε το PRESSARIS λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης

 

To Top