Τρία νέα έγγραφα από τη ΔΟΥ Θεσσαλονίκης που αφήνουν εκτεθειμένη την… “τίμια” ΕΠΟ (photos)

Η αρχαία Κινεζική παροιμία πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και είναι η καλύτερη απόδειξη ενάντια στην τραγελαφική στάση της ΕΠΟ  ώστε να μην χορηγήσει την άδεια να αγωνιστούν οι έξι μεταγραφές του Άρη.

Toυ Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Τα έγγραφα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αφήνουν για μια ακόμη φορά εκτεθειμένη την ΕΠΟ! Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, η ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, έχει συντάξει δυο επιστολές τόσο για τις μεταγραφές του καλοκαιριού (16-7-2013 και 13-1-2014), με το ίδιο περιεχόμενο καλώντας ουσιαστικά την ΕΠΟ να προβεί άμεσα στην επικύρωση των δελτίων.

Το καλοκαίρι η ΕΠΟ εξέδωσε τα δελτία. Τώρα αρνείται.

Υπάρχει χαρακτηριστικά το κείμενο του προϊσταμένου της ΔΟΥ με τον οποίο βεβαιώνεται ότι αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για την επικύρωση των μεταγραφών.

 Παρόλα τα αυταπόδεικτα στοιχεία, για ακόμη μια φορά λειτούργησε η ΕΠΟ αναιρεί τον εαυτό της και τη νομιμότητα χωρίς να υπάρχει κάτι που να την δικαιολογεί. Παραμέρισε την εντολή του πολιτικού δικαστηρίου, αλλά και της εφορίας, που έπραξε ανάλογα και στις προηγούμενες δύο μεταγραφικές περιόδους,με την ΕΠΟ να αλλάζει ξαφνικά στάση.

 Κάτι τέτοιο, μόνο ερωτηματικά μπορεί να προκαλέσει, με τους αρμοδίους να μην αιτιολογούν τις αποφάσεις που είναι ζημιογόνες για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα έγγραφα είναι χαρακτηριστικά και αφήνουν εκτεθειμένη την “τίμια” ΕΠΟ:

To Top