“Υπάρχουν ελπίδες αλλά χρειάζεται προσπάθεια για να σωθεί η παρτίδα”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε για την αγωνιστική εικόνα των “κιτρίνων” και τόνισε πως έδειξαν στοιχεία βελτίωσης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Παράλληλα υπογράμμισε πως πρέπει να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Τζιφόπουλος στον “Αρένα”:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Ήταν ένας πόντος με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο Άρης στάθηκε καλά και μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι όμως δεν τα κατάφερε. Επιπλέον ο Διούδης με δύο επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Υπάρχουν τα προβλήματα με τα δελτία που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και ο σύλλογος κάνει μια προσπάθεια να σώσει την παρτίδα. Ο χθεσινός Άρης έδειξε καλά δείγματα, τα παιδιά δημιούργησαν προϋποθέσεις, και δικαιούταν την νίκη. Έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά και με τις νέες προσθήκες ο Άρης θα βελτιωθεί περισσότερο”.

Για τα άσχημα εντός έδρας αποτελέσματα: “Βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται. Στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια ο Άρης άδικα έχασε και σε πολλά άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τα παιδιά ότι καλύτερο έχουν το καταθέτουν. Είναι φυσικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται προσπάθεια για να σωθεί η παρτίδα. Τα παιδιά που ήρθαν τώρα θα δώσουν παραπάνω λύσεις. Όλοι οι Αρειανοί θα είμαστε εκεί παρά τις δυσκολίες της χρονιάς για να στηρίξουμε τα παιδιά. Η παρουσία του κόσμου με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλή και βοήθησε για ακόμα μια φορά”.

Για τις 17 νίκες που είχε κάνει ο Άρης το 1978: “Το 1978 με Τσατσέφσκι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Βγαίναμε και μας λέγανε γιατί βάζετε δύο γκολ και όχι τρία”.

Για το αν θα καταφέρει να σωθεί ο Άρης: “Πλέον είναι συνάρτηση αποτελεσμάτων και άλλων ομάδων το να σωθεί ο Άρης. Είναι η Βέροια, ο Πλατανιάς και κάποιες άλλες ομάδες. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν. Στην Ελλάδα κάθε μέρα ξυπνάμε με διαφορετικά δεδομένα. Το θέμα είναι πώς πάντα υπάρχουν ελπίδες και να έχουμε αίσιο τέλος. Ο κόσμος δεν πρέπει να τα βάζει με τους παίκτες. Πολλά παίζουν ρόλο”.

Για την απόδοση του Αγκάνθο: “Δεν έχει ρέντα ο Αγκάνθο. Έχει βάλει πιο δύσκολα γκολ. Χθες μπορούσε να βάλει μια κεφαλιά που δεν έβαλε. Έχει πετύχει πιο δύσκολα τέρματα”.

Για το επόμενο παιχνίδι του Άρη: “Το επόμενο παιχνίδι με την Λιβαδειά πρέπει να πάει να το κερδίσει. Ακόμα και αν δεν παίξει ο Διούδης, η ομάδα πρέπει με ότι όπλα έχει να πάει να πολεμήσει. Όλοι όσοι μπαίνουν στο γήπεδο μπαίνουν να κερδίσουν. Αυτό συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο”.

To Top