Τρία νέα στοιχεία στο “οπλοστάσιο” του Άρη κόντρα στον Πανελευσινιακό

Περισσότερες προπονήσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου, άρα μεγαλύτερη αφομοίωση της φιλοσοφίας του, δύο νέα πρόσωπα, ο Τζέρεμι Χαντ και ο Γιώργος Τσιάρας και σαφώς καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με την περασμένη βδομάδα. Αυτά είναι τα τρία νέα στοιχεία στο “οπλοστάσιο” του Άρη, που θα ψάξει σήμερα (17.00) σε… ουδέτερο έδαφος, να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στο νεοφώτιστο Πανελευσινιακό.

Ουδέτερη έδρα γιατί η ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α1 δεν έχει γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος και έτσι χρησιμοποιεί το γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Άρης αν παρουσιαστεί αρκούντως σοβαρός και πειθαρχημένος στις αρχές που θα βάλει πριν το παιχνίδι ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο Πανελευσινιακός δεν είναι κακή ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που μπορεί να προβληματίσει τον καλό Άρη. Η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον Άρη, τον καλό, τον είδαν μόνο όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Παλέ για περίπου 22-23 λεπτά κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο Αγγέλου σήμερα θα έχει και δύο ακόμα επιλογές. Τον Γιώργο Τσιάρα και τον Τζέρεμι Χαντ. Ο πρώτος έχει κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα και είναι λογικό να μην έχει βρει ακόμα ρυθμό. Ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυμαυτισμού του, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Είναι ερωτηματικό αν θα χρησιμοποιηθούν αυτοί οι δύο παίκτες, ειδικά ο Χαντ, όμως είναι δύο επιλογές περισσότερες για τον Αγγέλου.

Οι κίτρινοι πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι για να μπουν σε νικηφόρο πορεία και να αλλάξουν πλήρως την ψυχολογία τους. Είναι ένα παιχνίδι που προσφέρεται για να έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη και υπάρχει και η ποιότητα και η εμπειρία για να κατακτηθεί.

 

To Top