Το τριπλό μήνυμα του Ισπανού σε διοίκηση, συμπαίκτες, οπαδούς!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη διοίκηση, στους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του…

Ήταν πραγματικά καταιγιστικός!

Το μήνυμα προς τη διοίκηση:

Γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι ο Άρης βρίσκεται σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Καταλαβαίνουμε ότι κάνουν τα ανθρωπίνως δυνατά, αλλά θα πρέπει να έχουν κουράγιο για να συνεχίσουν τη μάχη που καθημερινά δίνουν. Σίγουρα μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν καλά, αλλά χρειάζεται και άλλο για να βγει η ομάδα από αυτό το τέλμα.

Το μήνυμα προς τους οπαδούς:

Όσον αφορά τους οπαδούς μας, αυτοί είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι γιατί αποτελούν ένα συνδετικό κρίκο. Είναι η βάση αυτής της ομάδας, είναι αυτοί που μας δίνουν δύναμη. Επομένως, εγώ θέλω να τους καθησυχάσω . Τόσο η διοίκηση, όσο και οι ποδοσφαιριστές κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Πρέπει να μας δείξουν εμπιστοσύνη και να συνεχίσουν να γεμίζουν το γήπεδο, γιατί το γεμάτο γήπεδο δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα, δίνει φτερά στα δικά μας τα πόδια, αλλά και όπλα στη φαρέτρα στης διοίκησης. Συνεπώς, παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, αλλά και ο Άρης, πρέπει να συνεχίσουν να έρχονται στο γήπεδο, να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί πιστεύουμε ότι τα πράγματα στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερα.

Το μήνυμα προς τους συμπαίκτες:

Τέλος, στους συμπαίκτες μου θα ήθελα να πω ότι πρέπει να εξακολουθήσουν να δουλεύουν σκληρά για να κερδίζουν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ταλέντο υπάρχει και αν δουλεύουν σκληρά θα καταφέρουν να αποκτήσουν μια διαφορετική οντότητα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κυρίως δε οι νεαροί. Πρέπει να το διασκεδάζουμε, κι αν το διασκεδάζουμε όχι μόνο θα έρθουν τα αποτελέσματα, αλλά θα διασκεδάζουν μαζί μας και οι οπαδοί. Στον Άρη υπάρχει η πρώτη ύλη και πρέπει όλοι μαζί να χτίσουμε το μέλλον του συλλόγου αυτού”.

 

 

To Top