ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίποντο… αντεπίθεσης θέλει ο Άρης κόντρα στον Βόλο (PRESSARIS LIVE, 20:00)

Τρίποντο… αντεπίθεσης ψάχνει ο Άρης, που υποδέχεται τον Βόλο( 20:00, PRESSARIS LIVE), στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, με τους κιτρινόμαυρους να βλέπουν μόνο ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης. 

Μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για πρωτάθλημα και κύπελλο, οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου επιστρέφουν στο σπίτι τους, με στόχο τη νίκη απέναντι στον Βόλο, προκειμένου να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουν ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν… λαβωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς απουσιάζουν από την αποστολή οι τραυματίες, Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Νταμπό και ο Ενκουλού.

Από εκεί και πέρα ο Άλαν Πάρντιου θα έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Ντάριντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπαγκατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πϊρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του πριν από το σημερινό παιχνίδι, τόνισε τη σημασία της νίκης απέναντι στον Βόλο λέγοντας:

 «Δεν ξεχνάω το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο, εκτός έδρας. Δεν ήμασταν καλοί εκεί. Τώρα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει στο μυαλό μας να έχουμε πώς θα επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και ασφαλώς πώς θα σκοράρουμε! Εκεί εστιάζουμε. Δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και ελπίζω ότι θα νικήσουμε, για να πάρουμε τα πάνω μας, εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου. Αυτό θέλουμε».

Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος έρχεται πλήρης με την αποστολή να απαρτίζεται από τους: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Μιχάλης Νιδριώτης, επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και Ανδρέας Φωτόπουλος, επίσης από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

 

To Top