ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρίποντο” και ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή του ομίλου! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Τον Αήττητο Σπάτων υποδέχεται σήμερα (17:15, PRESSARIS, Cosmote sport 2) ο Άρης για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, για την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Mετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας στην Τούμπα, ο Άρης με νίκη σήμερα θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να τερματίσει 1ος στον 4ο όμιλο και να έχει το πλεονέκτημα στην κλήρωση της φάσης των “16”. Οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να πετύχουν μία νίκη με καθαρό σκορ, καθώς στην τελική βαθμολογία, σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρά τα μεταξύ τους παιχνίδια κι έπειτα η καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Το ματς Κυπέλλου έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά την συντριβή στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Άρη να μην είναι και στα καλύτερά της από πλευράς ψυχολογίας. Ωστόσο, ο θεσμός του Κυπέλλου αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για τη φετινή ομάδα, που θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο Πάκο Ερέρα θα προβεί σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου (προβιβάστηκε φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ), όπως φαίνεται και από το ποιοι έχουν μείνει εκτός αποστολής. Παίκτες βασικοί, όπως οι Κουέστα, Γκάμα, Σιώπης, Ματέο, Mατίγια και Μάβραϊ.

Η αποστολή του Άρη:

Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Martinez, Menendez, Pedro Vitor, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης”.

To Top