ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Σόφια για το δεύτερο ευρωπαϊκό “διπλό” κόντρα στη Λέφσκι (PRESSARIS, 19:00)

Ο Άρης, θεωρητικά, δίνει σήμερα (19:00) τον πιο δύσκολο αγώνα στον όμιλό του στο FIBA Europe Cup, φιλοξενούμενος της αήττητης μέχρι σήμερα Λουκόιλ Λέφσκι, στη Σόφια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Δεν είναι μόνο ο αντίπαλος που θα πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης με τον σωστό τρόπο για να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση. Είναι και η κούραση που έχουν οι παίκτες και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, διότι σπατάλησαν πολλή ενέργεια, αλλά και από το οδικό ταξίδι ως τη Σόφια χθες.

Όλα αυτά είναι τα “προβλήματα” στα οποία καλούνται να δώσουν λύση ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του μέσα στο παρκέ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες και σαφώς είναι πιο ποιοτική και από την Κατάγια και από τη Ντνίπρο.

Ο Άρης που αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι ικανός να φύγει νικητής από τη Σόφια και να βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, καλύπτοντας το “στραβοπάτημα” στο Αλεξάνδρειο από την Κατάγια.

Ο Άρης των αγώνων με Κατάγια, Πανιώνιο και Ντνίπρο θα χάσει πολύ εύκολα στη Σόφια. Τόσο απλά…

Το ποιος Άρης θα παρουσιαστεί σήμερα απέναντι στην Λουκόιλ Λέφσκι είναι ένα ερωτηματικό και εν πολλοίς αυτό αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα του Άρη φέτος. Το ότι δηλαδή δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει μια σταθερή απόδοση και διάρκεια στα καλά διαστήματά του.

To Top