ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρίτη και… καλύτερη! H πρόκληση της Ευρώπης φέρνει καταξίωση, ανάπτυξη και έσοδα για τον Άρη!

Ο Άρης εξασφάλισε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως αυτή τη φορά όλοι στην ομάδα επιθυμούν να ανέβουν ένα level πιο πάνω σε σχέση με τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι στην… επιστροφή τους στα Ευρωπαϊκά γήπεδα σταμάτησαν στην δεύτερη “στροφή”, έχοντας αποκλείσει την ΑΕ Λεμεσού και χάνοντας σε ματς θρίλερ την πρόκριση από την Μόλντε, ενώ πέρσι προσγειώθηκαν ανώμαλα πριν καν καταλάβουν που βρίσκονται, γνωρίζοντας πικρή ήττα από την άσημη Κόλος Κοβαλίβκα.

Η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι διαφορετική (ειδικά εφόσον αρθεί το ban) σε ότι αφορά τον Ευρωπαϊκό δρόμο του Άρη. Στον νέο θεσμό με την συμμετοχή στο Europa Conference League, προκύπτει πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Άρη, προκειμένου να καταφέρει μετά από “τρεις” στροφές να μπει στους Ομίλους, πηγαίνοντας μακριά την Ευρωπαϊκή του βαλίτσα.

Ένας Ευρωπαϊκός θεσμός που στηρίζεται από την UEFA, επί της ουσίας δεν υστερεί στο θέμα των εσόδων και μια πορεία σε αυτόν θα φέρει διπλό κέρδος: αγωνιστική καταξίωση, αλλά και σημαντικά έσοδα που θα προσυπογράψουν την ανάπτυξη του συλλόγου. Πόσο μάλλον, εάν σε αυτόν τον Ευρωπαϊκό δρόμο θα υπάρχουν και φίλαθλοι στις κερκίδες!

 

To Top