ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπόθεση Λάσκοφ: Aδιάστειστα στοιχεία καταρρέουν τον μηχανισμό της προπαγάνδας και τις… προσχηματικές δίκες!

Μετά την κατάρρευση του αφηγήματος για την δήθεν αφαίρεση βαθμών, μετά την διαφορά των 8 βαθμών από το… πρότζεκτ του Αλαφούζου που κινδύνευε και αφού οι προσχηματικές δίκες πήγαν για τις… βρούβες, ας μιλήσουμε για την ουσία.

Χθες εκδικάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση Λάσκοφ, για την οποία ο Άρης νιώθει βέβαιος πως θα δικαιωθεί! Όχι γιατί νιώθει… ευεξία ή γιατί είχε άγνοια κινδύνου… Γιατί πολύ απλά η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δια των νομικών της, κατέθεσε τα δικά της επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση πλαστογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό κατέθεσε και ο ίδιος ο Λάσκοφ, ο οποίος εμφάνισε τον άνθρωπο – μάρτυρα που ενήργησε για λογαριασμό του και διέπραξε τη πλαστογραφία. Τι σημαίνει αυτό; Άνθρακες ο θησαυρός της “εξυγίανσης” με τους προσχηματικούς δικαστές να πηγαίνουν και πάλι στον… κουβά.

Έναν κουβά που είναι γεμάτος με λάσπη και διαπλοκή, κι ένα κουβάρι που ξετυλίγεται από την αρχή της απίστευτης παγίδας: τότε που κάποιοι σερβιτόροι από την Αμερική πουλούσαν αμερικάνικα καθρεπτάκια στους ιθαγενείς κι ανάγκασαν τον πιο υπερήφανο σύλλογο στην δίνη πολλών προβλημάτων.

Αποδείχθηκε λοιπόν με στοιχεία, πως η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία σχέση και εμπλοκή στην υπόθεση. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εμπιστοσύνη στα μέλη της επιτροπής και είναι βέβαιοι ότι θα δικαιωθούν οριστικά μετά και τις χθεσινές μαρτυρίες, κόντρα στις… προσχηματικές δίκες.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ δεν έχει υπογράψει ποτέ μεταβολή και δεν έχει καταθέσει κανένα δελτίο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

To Top