Τρίτο διπλό στην Ελευσίνα (16.00) και μετά φύγαμε για… (ημι)τελικό!

Τον μοναδικό εκτός έδρας αγώνα του μέσα στον Δεκέμβριο δίνει σήμερα (16.00) ο Άρης στην Ελευσίνα. Απέναντι στον Πανελευσινιακό, οι κίτρινοι θέλουν να πετύχουν την πέμπτη νίκη τους, τρίτη εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, που προκύπτουν και από τον αντίπαλο, αλλά και από την απουσία του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που έχει καλές μονάδες. Ο Μανόλης Παπαμακάριος, ο Μοχάμεντ Φαγιέ, ο Λάρι Τέρνερ είναι κυρίως αυτοί που αποτελούν σημεία αναφοράς για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα. Πρόκειται για καλούς παίκτες, με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως είναι γεγονός πως ο Πανελευσινιακός δεν έχει το βάθος στο ρόστερ που έχει ο Άρης.

Επιπροσθέτως το γεγονός ότι η ομάδα της Ελευσίνας μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες (ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών, Ολυμπιακός) την έχει φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση, ειδικά από τη στιγμή που όλες οι ομάδες με στόχο την παραμονή κερδίζουν αγώνες.

Ο Πανελευσινιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, όμως κι ο Άρης πρέπει να καλύψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πειστικά τις εντός έδρας απώλειες. Οι κίτρινοι έχουν δύο εκτός έδρας (ΚΑΟΔ, Απόλλων), θέλουν σήμερα την τρίτη νίκη μακριά από το Παλέ, αλλά το μεγάλο πρόβλημα – ξαφνικό μάλιστα – είναι η απουσία του Σάσα Βεζένκοφ.

Επειδή ο Βαγγέλης Αγγέλου αρέσκεται σε χαμηλά σχήματα, η λογική λέει πως από τη στιγμή που στον Πανελευσινιακό υπάρχουν μεγάλα κορμιά στη ρακέτα, την θέση “5” θα μοιραστούν Χαρίσης και Σαρικόπουλος, ώστε στο “4” να παίξει ο Ασημακόπουλος, αλλά και ο Πελεκάνος, που έχει την ικανότητα να ποστάρει τους αντιπάλους του και είναι σχήμα που ο τεχνικός του Άρη έχε δοκιμάσει στο παρελθόν.

Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι ο ημιτελικός με τον Πανιώνιο, αυτό είναι δεδομένο, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι είναι και κρίσιμο και δύσκολο για να μη το δώσει την πρέπουσα σημασία η ομάδα του Αγγέλου.

 

To Top