Υπάρχει διαφορά ποιότητας, αλλά… δείξτε στο γήπεδο ότι το θέλετε πιο πολύ!

Στο χορτάρι δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα λεφτά. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κερδίζει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Αν μη τι άλλο ουδείς παραγνωρίζει ότι σήμερα (19.30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετική ποιότητα, όμως όλοι οι φίλαθλοι του Άρη θέλουν να δουν τουλάχιστον τούτο: Τους παίκτες της ομάδας να δείχνουν στο γήπεδο ότι το θέλουν πιο πολύ!

Κανείς δεν είναι… τρελός να υποστηρίξει ότι αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερη ομάδα. Είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει… τριπλάσιες λύσεις για τον καταρτισμό της 11αδας και θα βρει απέναντί του έναν Άρη αποδεκατισμένο. Δεν παίζει ο Ουντότζι, δεν παίζει ο Ηρακλής, δεν παίζει ο Αγγελούδης, είναι νοκ άουτ ο Ψυχογιός, ο Τριανταφυλλάκος. Παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτοί που θα αγωνιστούν δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να δείξουν σε όλους όσοι βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, ότι το θέλουν περισσότερο. Σε αυτή την πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Άρη, οι φίλαθλοι στηρίζουν, θα είναι και πάλι εκεί, στην θέση τους, στην κερκίδα, προσμένοντας ένα: Την προσπάθεια στον απόλυτο βαθμό.

Ο Άρης και όσοι αγωνιστούν σήμερα με την κιτρινόμαυρη φανέλα πρέπει να μοχθήσουν στο γήπεδο και να ικανοποιήσουν τον κόσμο τουλάχιστον με την προσπάθεια τους στο… 110%!

Αγωνιστικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, έστω και με απουσίες, αλλά ο Άρης μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό που στην ουσία είπε χθες ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ότι δηλαδή οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αλλάξουν το… τσιπ μετά το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί πρέπει να ποντάρει ο Άρης και να αιφνιδιάσει. Το έχει κάνει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές, έχει και ευκαιρία και πιθανότητες να το κάνει και σήμερα.

 

To Top