Τρίτο φιλικό στη Βουλγαρία, σήμερα (18.00) με την Μπότεφ Βράτσα και ζητούμενο η ακόμα καλύτερη εικόνα!

Το τελευταίο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους δίνει σήμερα (18.00) ο Άρης αντιμετωπίζοντας την Μπότεφ Βράτσα στο Πράβετς. Ζητούμενο; Να παρουσιάσει ο Άρης στα μάτια του προπονητή του ακόμα μεγαλύτερη συνοχή σαν ομάδα, να βγάλει στο γήπεδο ακόμα περισσότερα “κομμάτια” των προπονήσεων.

Είναι η τελευταία μέρα παρουσίας της ομάδας στο Πράβετς. Συμπληρώνονται σήμερα 10 μέρες από τότε που οι κίτρινοι εγκαταστάθηκαν στο RIU Pravets και ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά, για να γίνουν ομάδα. Μέσα στις εννιά μέρες δόθηκαν δύο φιλικά, βγήκαν κάποια συμπεράσματα για τον προπονητή και πλέον σήμερα, έχοντας ήδη οι παίκτες περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους, στόχος είναι να παρουσιαστεί ένας Άρης που θα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο ακόμα καλύτερη εικόνα ομάδας σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Ενδεχομένως σε αυτό το τρίτο φιλικό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το τελευταίο διήμερο. Δεν θα παίξει ο Νίκος Ψυχογιός, ενώ ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Σωκράτη Διούδη.

 

To Top