Μπότεφ Βράτσα, ομάδα ιστορική, αλλά σε πτώση

Η Μπότεφ Βράτσα είναι ομάδα με πλούσια ιστορία, ιδρύθηκε το 1921, όμως σήμερα βρίσκεται σε περίοδο κάμψης. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος, αλλά κατετάγη 13η και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει ως καλύτερη στιγμή της ιστορίας της την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη το 1971, όταν και αποκλείστηκε από τη Διναμό Ζάγκρεμπ.

Έκτοτε βρίσκεται περισσότερο στις χαμηλότερες κατηγορίες, παρά στην πρώτη, όπου ήταν πέρσι, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Η δυναμικότητά της δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ίδια με αυτή της Λίτεξ που αντιμετώπισαν οι κίτρινοι την Κυριακή, ωστόσο ο στόχος του Γιάννη Χατζηνικολάου και των παικτών του δεν αλλάζει.

Το ρόστερ της Μπότεφ (έως και τις 24/6 που υπάρχει ενημέρωση) απαρτίζεται από τους Χρίστο Μίτοφ, Πέταρ Αλιόσεφ, Τίχομιρ Ναϊντένοφ, Ίλια Ίλιεφ, Σβέτοσλαβ Βαλέριεφ, Ρούμεν Ρανγκέλοφ, Γκιόργκι Κακάλοφ, Ντάρκο Σάβιτς, Νικολάι Νικόλοφ, Κάμεν Καμένοφ, Πλάμεν Ίλιεφ, Νικολάι Χρίστοφ, Αλεξάντερ Κίροφ, Ράντοσλαβ Τσόνεφ, Βέσελιν Τσβετκόφσκι, Βασίλ Βέλεφ, Στάνισλαβ Ντιμίτροφ και Ιβάν Μίσεφ.

 

To Top