Τρίωρες διαπραγματεύσεις με Τσιώλη στην Αθήνα! Υπέγραψε την αδειοδότηση

Αίσιο τέλος είχε ένα ακόμη αγκάθι που απασχόλησε την κιτρινόμαυρη ομάδα και είχε να κάνει με τις οφειλές προς τον Σάκη Τσιώλη. Τρίωρες διαπραγματεύσεις στην Αθήνα και τελικά… χάπι εντ. «Εγώ δεν θα μπω εμπόδιο στην αδειοδότηση του Άρη» φέρεται να είπε στους ανθρώπους των κίτρινων ο Θεσσαλός προπονητής.

Οι οφειλές προς τον Σάκη Τσιώλη ήταν ένα από τα σημαντικά οικονομικά αγκάθια που απασχόλησε τους κίτρινους στη μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση και να έχουν έναν πλήρη φάκελο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, μόλις χθες έφτασε μια εξώδικος στην ΠΑΕ Άρης για τα οφειλόμενα από την πλευρά του Τσιώλη κι όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός στην Αλκμήνης. Στην Αθήνα μετέβη εσπευσμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος είχε επί τρεις ώρες συνομιλίες με τον πρώην προπονητή της ομάδας και νυν του Αστέρα Τρίπολης.

Τελικά μετά από ένα μπαράζ συνομιλιών και διαπραγματεύσεων Άρης και Τσιώλης τα βρήκαν, με τον Θεσσαλό προπονητή να κάνει γενναίες υποχωρήσεις «πηγαίνοντας πίσω» χρονικά την εξόφληση των οφειλών προς το πρόσωπό του, με ένα ποσό, μάλιστα, ιδιαίτερα υψηλό.

Σύμφωνα, με πληροφορίες ο Τσιώλης φέρεται να είπε στον παράγοντα των κίτρινων ότι: «Εγώ δεν θα μπω εμπόδιο στην αδειοδότηση του Άρη. Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν προσφυγές”, δείχνοντας ιδιαίτερα καλή διάθεση διαπραγμάτευσης από την πρώτη στιγμή και κατανοώντας την δύσκολη περίοδο, την οποία περνά η ομάδα των κίτρινων. Δεν είναι τυχαίο, ότι είπε στους ανθρώπους του Άρη ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα είναι πάντα στην καρδιά του και δεν έπαψε να ενδιαφέρεται και να νοιάζεται γι αυτήν…

 Μια σημαντική υπογραφή που ξεπερνάει ένα εμπόδιο που απασχόλησε τη διοίκηση της ομάδας, σε μια περίοδο, όπου πρέπει να κλείσουν θετικά όλες οι εκκρεμότητες.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top