Χωρίς κατηγορία

Τραβάει το σχοινί ο Κουλουχέρης: θέλει τα λεφτά του ή την εξόντωση του Άρη τελικά;

Η υπόθεση της τακτοποίησης των οφειλών στον Θέμη Κουλουχέρη εξελίσσεται σε θρίλερ, εξαιτίας της στάσης του παίκτη, ο οποίος τραβάει το σχοινί. Ξεπερνώντας τα όρια ακόμη και της στοιχειώδους σκληρής διαπραγμάτευσης.

Την Τρίτη εκδικάζεται η αίτηση του παίκτη για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων (αφαίρεση βαθμών και μη ορισμός του επόμενου αγώνα) επειδή δεν του έχουν καταβληθεί οι τρεις δόσεις, δηλαδή 90.000 ευρώ.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή αδυνατεί να τακτοποιήσει τόσο μεγάλο ποσό. Ειδικά για έναν ΄πρώην ποδοσφαιριστή με ελάχιστη προσφορά. Οι άνθρωποι του Άρη πρότειναν στον 31χρονο αμυντικό να πάρει τώρα 30.000 ευρώ μέσω εκχώρησης και να διακανονιστούν τα υπόλοιπα μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.

Ακόμη, στο πλαίσιο των νέων δεδομένων σε όλη την ελληνική οικονομία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τα 40.000 ευρώ, που δεν είναι δεδουλευμένα.

Η στάση του παίκτη, όμως, παραμένει σκληρή και σίγουρα αρνητική, ζητώντας από τον Άρη το ποσό των 90.000 ευρώ.Το ερώτημα σαφές και ξεκάθαρο: ο… ευεργετημένος από κάθε άποψη από την παρουσία του στον Άρη Κουλουχέρης, κάνει ότι κάνει για να “εξασφαλίσει” τα λεφτά του ή επιθυμεί την εξόντωση και τη διάλυση του Άρη;

Η πρόσφατη εκτός ορίων συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη στην πρεμιέρα έδειξε ότι ο νυν παίκτης του Πανιωνίου έχει για άγνωστους λόγους΄ένα μένος κατά του συλλόγου, που τον περιέθαλψε ποδοσφαιρικά, αντί παχυλής αμοιβής.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης έχει δικηγόρο τον Αργύρη Λίβα, ο οποίος έχει συνεργαστεί επαγγελματικά και με τον Άρη, όχι φυσικά αφιλοκερδώς. Θα περίμενε κάποιος μια στοιχειώδη διάθεση υποχώρησης ακόμη και σε επίπεδο επαγγελματικών συμβουλών από ένα δικηγόρο προς τον τόσο… δύσκολο πελάτη του.

To Top