ΜΠΑΣΚΕΤ

Τραγικός Άρης στη Λήμνο (85-59), πρέπει όλοι να αλλάξουν μυαλά χθες!

Ο Άρης παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο και στη Λήμνο, ηττήθηκε με σκορ 85-59 και πλέον το πρόβλημά του δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό, γιατί η ομάδα δεν έχει ούτε έναν άνθρωπο στο εσωτερικό της, για να μπορέσει να την στηρίξει σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης βρέθηκε απέναντι σε έναν πολύ μέτριο Ήφαιστο, αλλά μέσα από τα… παιδικά λάθη που έκανε, 10 στο σύνολο στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Σε συνδυασμό με χαμένα λέι απ των δικών του παικτών έμεινε πίσω στο σκορ και κυνηγούσε μια ομάδα που ήταν σε πολύ μέτρια μέρα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι κίτρινοι είχαν 3/11 σουτ και 4 λάθη, δύο χαμένα λέι απ και βρέθηκαν πίσω μόλις με 16-11, απόδειξη ότι και ο Ήφαιστος δεν έπαιζε καλά.

Ο Ντραγκίτσεβιτς χρεώθηκε με τρία φάουλ πριν συμπληρωθούν έξι λεπτά αγώνα, ο Γκετσεβίτσιους δεν ήταν σε καλή μέρα και μοιραία ο Άρης μπλόκαρε επιθετικά.

Ο Ήφαιστος ξέφυγε με 31-20 στο 15’ αλλά ο Άρης με προσπάθειες του Ντραγκίτσεβιτς επέστρεψε και μείωσε σε 31-24 και 33-26, όμως και πάλι από δικά του εύκολα λάθη δέχθηκε σερί 6-1 και έκλεισε το ημίχρονο στο 39-27.

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον πιο άσχημο τρόπο για τον Άρη, που δέχθηκε τρία καλάθια μέσα από λάθη των παικτών του Μαρκόπουλου και βρέθηκε πισω με 45-27 πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα!

Ο Ήφαιστος με τρίποντο του Μολντοβεάνου βρέθηκε στο +19 (48-29) αλλά ο Άρης αντέδρασε και μείωσε σε 49-38 στα μισά της τρίτης περιόδου, είχε ωστόσο χάσει την επαφή του με τον αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις με τρίποντα των Σμιθ και Χάμοντς και ξέφυγαν με 60-43 (29’), σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος της περιόδου.

Η τέταρτη περίοδος δεν είχε κάτι διαφορετικό από όλο το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Άρης έκανε παιδικά λάθη, ο Ήφαιστος τα εκμεταλλεύτηκε και η διαφορά έμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα, δίχως να μπορέσει η ομάδα του Μαρκόπουλου καν να επανέλθει…

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 39-27, 60-43, 85-59.

To Top