ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγικό! Λίγη τσίπα σε αυτήν την πόλη υπάρχει; Φθηνές υπόνοιες Φεστερίδη για τη γενναία στάση των βετεράνων του Άρη!

Τραγικό! Λίγη τσίπα σε αυτήν την πόλη υπάρχει; Φθηνές υπόνοιες Φεστερίδη για τη γενναία στάση των βετεράνων του Άρη!

Οι βετεράνοι του Άρη κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες! Επέδειξαν τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και προς τιμήν τους ακύρωσαν το φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, με αφορμή το σοκαριστικό πανό που έκανε… βόλτα στη Τούμπα για πάνω από 140 λεπτά!

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι βετεράνοι είχαν προγραμματίσει να δώσουν ένα φιλικό στο Καυταντζόγλειο τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των βετεράνων του Άρη, του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, με σλόγκαν “Άλκη ζεις”!

Αυτή τη γενναία στάση, την στιγμή που υπάρχει η εισαγγελική έρευνα για το κατάπτυστο πανό, αλλά και η παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, βρήκε να τη σχολιάσει με φθηνές υπόνοιες ο πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γιώργος Φεστερίδης!!!

«Όποιος δεν δώσει το παρών στην εκδήλωση σημαίνει πως υπονομεύει (έστω και άθελά του) την προσπάθεια ενάντια στην οπαδική βία και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη και ταραγμένη περίοδο.  Τούτες οι ώρες, απαιτούν σύνεση, υπεύθυνη στάση και διάθεση όρθωσης αναστήματος (ενάντια στο όποιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο, απ΄ όπου κι αν προέρχεται), προκειμένου, όλοι μαζί,  να πετύχουμε τον επιθυμητό στόχο της πάταξης της βίας από τα γήπεδα. Όσοι λιγοψυχούν, προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες και διαιωνίζουν το φαινόμενο…», λέει ο κ. Φεστερίδης.

Μιλάει για… υπονόμευση; Μιλάει για υπεύθυνη στάση; Μιλάει για πάταξη βίας; Μιλάει για κάκιστες υπηρεσίες; Έλεος! Ντρέπεται και η ντροπή! Εδώ λοιπόν κάτι συμβαίνει… Είτε δεν είδε το πανό που έκανε ακόμη και τον επίσημο ΠΑΟΚ να αντιδράσει και όλη την Ελλάδα να αηδιάσει, με αποτέλεσμα να εκτεθεί πανελλαδικώς, είτε… συμφωνεί με το περιεχόμενο του… Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε φυσικά αυτό…

Στην τελική ας γίνει ένα… οικογενειακό φιλικό: Αστυνομικοί vs ΠΑΟΚ… Πρώτη φορά θα είναι;

Μήπως ο εισαγγελέας θα πρέπει να ξεκινήσει τις κλήσεις από τον κ. Φεστερίδη; Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η άποψη του…

 

To Top