ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρεις εβδομάδες μπροστά του, μέχρι την επανέναρξη!

Έχοντας κλείσει ήδη δύο εβδομάδες προπονήσεων, αλλά μόλις από χθες με την πρώτη ομαδική, ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας έχουν μπροστά τους τρεις εβδομάδες ακόμα για την επανέναρξη…

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν χθες, το διήμερο 6-7 Ιουνίου, θα γίνει η επανέναρξη της Super League με τους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει μπροστά του τρεις ακόμα εβδομάδες για να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, που όπως και όλα τα άλλα γήπεδα, θα έχει άδειες εξέδρες.

Το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την σέντρα, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Άρη είναι ικανοποιητικό, αλλά σίγουρα όχι αρκετό για να εμφανιστούν οι ομάδες με υψηλά επίπεδα ετοιμότητας.

Το σίγουρο είναι πως θα γίνει η κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε και την φυσική τους κατάσταση να βελτιώσουν οι παίκτες ώστε να αντέξουν στα παιχνίδια μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά και για να αποφύγουν τους τραυματισμούς, κάτι που είναι πρωταρχικό ζήτημα.

Ήδη, ο Γερμανός προπονητής του Άρη προσπαθεί να δουλέψει και τακτικά κομμάτια στην προπόνηση, προκειμένου οι ποδοσφαιριστής του να μπουν στο κλίμα για τα καλά, γνωρίζοντας πως έχουν στην πλάτη τους αγωνιστική απραξία σχεδόν δύο μηνών.

To Top