Τρεις επιθετικοί, 31 γκολ σε 71 αγώνες την περσινή χρονιά!

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει μαζί του στο Πράβετς τρεις καθαρούς επιθετικούς. Αυτοί είναι που λογικά θα μοιραστούν την θέση ή τις θέσεις, αναλόγως του σχήματος που θα παρατάσσει, στην κορυφή της επίθεσης. Και οι τρεις προέρχονται από αρκετά καλή χρονιά, το θέμα είναι να μπορέσουν να “δέσουν” μεταξύ τους.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ήρθε πέρσι τελευταία μέρα των μεταγραφών και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του Άρη, σκοράροντας 9 γκολ σε 21 αγώνες, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει την παραμονή της. Αν ήταν και λιγότερο… νευρικός και δεν δεχόταν τόσες πολλές κίτρινες (και κόκκινες), θα ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον Ισπανό στράικερ.

Ο Νίκος Αγγελούδης ξεκίνησε ως… τελευταία επιλογή, δεν είχε χρόνο συμμετοχής, ούτε πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν κάτι περισσότερο από αποτελεσματικός. Το αποδεικνύουν τα 4 γκολ που σκόραρε πέρσι μόλις σε 12 συμμετοχές. Απέδειξε πέρσι ότι μπορεί να προσφέρει, θέλει να δει ίδιο και καλύτερο Αγγελούδη ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο Μιχάλης Μανιάς ήταν πέρσι στον Απόλλωνα Σμύρνης και με τα 18 του γκολ σε 38 αγώνες οδήγησε την ιστορική ομάδα στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Γι’ αυτό τον απέκτησε ο Άρης για τρία χρόνια και όρισε ρήτρα αποδέσμευσης ένα εκατ. ευρώ…

Καθένας από τους τρεις επιθετικούς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στο γκολ, αλλά οι επιδόσεις τους πέρσι είναι ένας καλός οιωνός για το τι έρχεται. Δεν είναι και λίγα 31 γκολ σε 71 αγώνες ως συνολικό αποτέλεσμα των τριών επιθετικών του Άρη…

 

To Top