Τρεις ομάδες του ΝΒΑ μάχονται για την απόκτηση πρώην παίκτη του Άρη

Όσο πλησιάζει η λήξη της διορίας των ανταλλαγών στο NBA, τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια για συγκεκριμένους παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Πι Τζέι Τάκερ, που είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στους Χιούστον Ρόκετς.

Ο 35χρονος φόργουορντ που φημίζεται για την αμυντική του ικανότητα και για το σουτ από τα 7,25μ., ειδικότερα από τις γωνίες, έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αφού οι «Ρουκέτες» μπαίνουν σε διαδικασία «rebuilding» και ο ίδιος θέλει να πάει σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Shams Charania, αυτή τη στιγμή τρεις είναι οι ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν και πρόκειται για τους Λέικερς, τους Χιτ και τους Μπακς, που αναζητούν έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η συμφωνία χαλάει μέχρι τώρα, καθώς οι Ρόκετς θέλουν ως αντάλλαγμα έναν νεαρό ταλαντούχο παίκτη, κάτι που βρίσκει αντίθετους τους «μνηστήρες», καθώς το συμβόλαιο του Τάκερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και επιπλέον η φετινή του σεζόν δεν αγγίζει τα στάνταρ των προηγούμενων ετών.

To Top