Τρεις «πρώην» επιστρέφουν στον… «τόπο του εγκλήματος»

Ξεχωριστή η παρουσία για τρεις «πρώην» κιτρινόμαυρους στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα του Σαββάτου. Ο λόγος για τους Νίκο Αναστόπουλο, Ανδρέα Σκέντζο και Λεωνίδα Καμπάνταη.

Οι δυο πρώτοι, μάλιστα, έρχονται για πρώτη φορά αντίπαλοι των κίτρινων στο Χαριλάου. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία το 2006. Είναι αγαπητός και αναγνωρίσιμος. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, μίλησαν στην… καρδιά των φιλάθλων. Ατέλειωτες οι ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Αναστόπουλο, από τα έργα και τις ημέρες του στους κίτρινους.

Μαζί με τον “αλενατόρε” επιστρέφει ως βοηθός του στη Θεσσαλονίκη και ο Ανδρέας Σκέντζος. Οι δύο τους είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το Χαριλάου μετά την αποχώρηση τους. Ο πρώτος έχει να έρθει από το 2006 και ο δεύτερος από το 2004.

Φυσικά ξεχωριστή η παρουσία του και του Λεωνίδα Καπάνταη, ο οποίος θα ξαναγευθεί τον… αέρα του Χαριλάου μετά από αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά είχε έρθει ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Τρεις άνθρωποι με θετική ενέργεια στους φίλους του Άρη. Τρεις αντίπαλοι, όμως, για 90’ στην προσπάθεια να κατακτηθεί ο στόχος της νίκης.
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top