Διπλή στόχευση από τον Super 3

«Βρισκόμαστε, σχεδόν μια βδομάδα, πριν τα γενέθλια του αγαπημένου μας συλλόγου και οφείλουμε να ‘μαστε σε εγρήγορση και κοντά του. Αυτό είναι το «δώρο», η μόνη «χάρη» που ζητά, από μας, ο ΑΡΗΣ. Να μας έχει δίπλα του, συμπολεμιστές. Όσοι νιώθουν έτσι, οφείλουν να το δείξουν. Και στον αγώνα κόντρα στον οφη αλλά και μέχρι το τέλος της χρονιάς». Αυτό είναι το ένα από τα δυο μηνύματα που στέλνει ο Super 3 μέσα από το σάιτ του συνδέσμου.

Με τίτλο: «Έμπρακτα στο πλευρό της ομάδας» υπογραμμίζεται ότι: «Δεν ήταν μια ευχάριστη εβδομάδα, δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Μας ξένισε η αγωνιστική παρουσία της ομάδας, στον Πειραιά, δεν υπήρξαν βαθμολογικά οφέλη, η εικόνα της ομάδας δέχθηκε πλήγμα, η κριτική ήταν έντονη και γι’ αυτό είναι υπεύθυνο το αγωνιστικό τμήμα που έδωσε δικαιώματα».

Σε άλλο άρθρο, υπογραμμίζεται το φαινόμενο να «γεννιούνται»… Μπαρτσελόνες στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Ποδοσφαιρικοί διάττοντες αστέρες» είναι ο τίτλος της αναφοράς στην οποία σημειώνονται ανάμεσα στα άλλα: «Κάποια χρόνια πριν ο ΑΡΗΣ στερήθηκε την Ευρώπη από μια ομάδα που αίφνης μετατράπηκε σε Μπαρτσελόνα του Θεσσαλικού κάμπου και σάρωνε, με συγκεκριμένους αντιπάλους, όποιον εύρισκε στο διάβα της, ακόμη και τον πρωταθλητή ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας. Η Μπαρτσελόνα του κάμπου βολοδέρνει σήμερα κάπου στη Β’ Εθνική και καταγγέλλει μάλιστα το κυνηγητό από συγκεκριμένους κύκλους της διαιτησίας και όχι μόνο. 

Πέρυσι μια άλλη ομάδα-κομήτης έκανε την εμφάνισή της. Ομάδα μοντέλο, με ιδιοκτήτη επίσης… μοντέλο που μοστράρει τώρα ριγέ ρούχα της φυλακής. Έκανε κι αυτή την θριαμβευτική πορεία της μέσα σε δόξα και πανηγύρια, βγήκε στο Ουέφα, αλλά ήρθε η ώρα της αλήθειας και τώρα πια και αυτή η ομάδα πλέον δεν υπάρχει πουθενά, ούτε καν στη Δ’ Εθνική. 

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τώρα άλλη ομαδάρα, πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία, με ποδοσφαιριστές δανεικούς από τον μεγάλο μπαμπά, με διαιτητές να τον σφυρίζουν και να το στηρίζουν μανιωδώς και με προπονητή αυτόν που πέρυσι δήλωνε αηδιασμένος από το ποδόσφαιρο και μάλιστα το χαρακτήριζε μπουρδέλο, ενώ φέτος φυσικά που συντρώγει με τους… μεγάλους, όλα είναι «καθαρά».

 Για περισσότερα διαβάστε εδώ
 
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top