Τρεις υποψήφιοι για… «αντί-Πουλίδο», αποφασίζει ο Μιχαλήτσος

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά και ήδη ο Γιάννης Μιχαλήτσος ετοιμάζει τις τελευταίες κινήσεις του για να παρουσιάσει ένα σύνολο ισχυρό και ικανό να φύγει με το τρίποντο από την Κρήτη.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι ότι φώναξαν παρών οι Παπαστεριανός και Τάτος, ενώ τα προβλήματα των Μαργαρίτη και Αγγελούδη φαίνεται πως θα ξεπεραστούν τελικά για τεθούν και αυτοί στη διάθεση της ομάδας.

Ο Μιχαλήτσος έχει πλέον στην διάθεσή του και τους διεθνείς Γιάννη Γιαννιώτα, Δημήτρη Διαμαντάκο και Δημήτρη Σουνά.

Οι τρεις διεθνείς με την Ελπίδων και τη Νέων ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη. Τέθηκαν στην διάθεση της ομάδας, ο οποίος τους υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα της Δευτέρας στην Κρήτη.

Από κει και πέρα, ο προπονητής των κίτρινων καλείται να βρει τον «αντί-Πουλίδο» σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων. Ο Ισπανός αμυντικός είναι τιμωρημένος και ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας δίπλα στον Γιαννίτση. Από κει και πέρα, όμως, υπάρχουν σκέψεις και για τους Μανώλη Παπαστεριανό και τον Ανδρέα Ηρακλή, αν και η περίπτωση του τελευταίου συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες από τις τρεις.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να κατέβει το δίδυμο Παπαζαχαρία-Παπαστεριανού και να μείνει εκτός ο Γιαννίτσης.

Σήμερα και αύριο αναμένεται να συνεχιστούν οι δοκιμές από τον προπονητή των κίτρινων και με δεδομένο ότι ο αγώνας με τον Πλατανιά είναι τη Δευτέρα δίνει ένα χρονικό περιθώριο για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

 

To Top