Πι Τζέι Τάκερ: Αφιέρωμα των Σανς στον… μικρό Μπάρκλεϊ

Ο Πι Τζέι Τάκερ έχει αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσαν οι Σανς από τα… μαλλιά και δεν την αφήνει! Από ρολίστας στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, έγινε πρωταγωνιστής. Κέρδισε συμβόλαιο με την ομάδα του Φίνιξ, ξεκίνησε ως βοηθητικός παίκτης και η θέλησή του τον έκανε βασικό και αναντικατάστατο! Γι’ αυτό και το αφιέρωμα στο σάιτ των Σανς και η… σύγκρισή του με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, του οποίου τα παπούτσια φόρεσε κόντρα στους Λέικερς!

Οι Σανς φόρεσαν στον αγώνα με την ομάδα του Λος Άντζελες τις ρετρό φανέλες της δεκαετίας του ’90. Ο Πι Τζέι Τάκερ θέλησε να κάνει και κάτι άλλο για να τιμήσει εκείνη την ομάδα και το πρότυπό του, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που τότε αγωνιζόταν στους Σανς. Φόρεσε την ρετρό έκδοση των παπουτσιών που φορούσε ο “Σερ Τσαρλς”! “Είμαι μεγάλος φανς του Μπάρκλεϊ. Μου άρεσαν και τότε τα παπούτσια του, ότι έκανε μου άρεσε, γι’ αυτό έπρεπε να τα φορέσω. Τα είχα αγοράσει. Τα βρήκα και τα φόρεσα”, είπε ο Τάκερ προσθέτοντας πως “το παιχνίδι μου έχει επηρεαστεί από αυτόν δίχως αμφιβολία, ειδικά στον τρόπο που πήγαινε για το ριμπάουντ. Για το πόσο σκληρά έπαιζε επίσης. Ήταν τρομακτικός αθλητής”.

Οι οπαδοί των Σανς τον παρομοιάζουν με τον Μπάρκλεϊ, γιατί είναι ίδια κοψιά και παίζουν με την ίδια θέληση, με το ίδιο πάθος. Θέμα ποιοτικής διαφοράς δεν τίθεται καν, εννοείται ότι Μπάρκλεϊ είναι μόνο ένας…

To Top