ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρεις ώρες πριν τη σέντρα ανοίγουν οι θύρες, τι πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Άρη

Τρεις ώρες πριν θα ανοίξουν οι θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης για το κρίσιμο παιχνίδι, τι πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Άρη ενόψει της ρεβάνς με την Μακάμπι.

Αναλυτικά τα όσα έχει επισημάνει η ΠΑΕ Άρης:

“Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:00)

– Συνιστούμε όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής

– Όσο σημαντική και απαραίτητη είναι η έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο εξίσου σημαντικό και αναγκαίο είναι να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή με την συμπεριφορά μας. Κάτι για το οποίο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι βέβαιη, αφού έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να προστατεύουμε και την ομάδα μας και το «σπίτι» μας. Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα και αύριο το βράδυ

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

– Στηρίζουμε την ομάδα μας με όλη την ένταση της φωνής μας και με τον παλμό μας. Όπως ξέρουμε. Όλοι μαζί θα αναγκάσουμε, ξανά, την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Κλεάνθης Βικελίδης και των Αρειανών.

Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή και την μεγάλη πρόκριση. Στο αυριανό ραντεβού με την ευρωπαϊκή μας ιστορία δεν περισσεύει κανείς. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…”.

To Top