ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρελάθηκε ο Σπαλέτι με τον… Τότι

Οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει ο Φραντσέσκο Τότι, εξόργισαν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο τεχνικός της Ρόμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Φιορεντίνα, κατηγόρησε τους ρεπόρτερ πως χρησιμοποιούν τον εμβληματικό αρχηγό των «τζαλορόσι» για να διχάσουν την ομάδα, ενώ… απείλησε πως αν ο Τότι αποχωρήσει το καλοκαίρι θα φύγει κι αυτός!

Σάββατο σημαίνει στοίχημα και στο Foxbet.gr θα βρείτε τα πληρέστερα ρεπορτάζ, όπως και προγνωστικά από τους κορυφαίους tipsters του χώρου!

«Δεν θα αλλάξω τον τρόπο που χρησιμοποιώ. Εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) ενδιαφέρεστε μόνο για τον Τότι. Τον χρησιμοποιείτε για να διαιρέσετε την Ρόμα. Δεν ακούω θετικά σχόλια για κάποιον άλλον ή για κάτι άλλο. Υπάρχει κάτι άλλο που σας αρέσει από τη Ρόμα; Ο Τότι είναι ιδιοφυής, αλλά η Ρόμα δεν θα είχε κερδίσει τίποτα αν ήταν μόνος του. Έχει κερδίσει πολλά πράγματα, αλλά όχι μόνος του. Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του», τόνισε οργισμένος ο Σπαλέτι.

«Δεν έχω τίποτα εναντίον του Φραντσέσκο, το αντίθετο μάλιστα. Είπα από την πρώτη συνέντευξη της σεζόν ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία χρονιά του. Το γήπεδο θα το αποφασίσει αυτό, αλλά προσπαθείτε να μου ρίξετε ευθύνη που δεν έχω. Μπορώ επίσης να σας πω ότι θα συνεχίσω να είμαι προπονητής της Ρόμα για όσο διάστημα είναι εδώ ο Τότι και πως όταν φύγει θα φύγω κι εγώ. Έχω συμβόλαιο μόνο για αυτή τη σεζόν και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα θα πρέπει να βρω άλλη δουλειά. Συμφωνείτε;» είπε λίγο μετά για να πάρει την απάντηση από έναν δημοσιογράφο: «Αυτό είναι δικό σας θέμα».

Ο Σπαλέτι έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Κανείς δεν αναγνώρισε την προσπάθεια της ομάδας στην ανατροπή κόντρα στην Σαμπντόρια. Όλοι μιλούσαν μόνο για τον Τότι. Αν ο Τότι συνεχίζει να παίζει την επόμενη σεζόν εγώ θα είμαι προπονητής της Ρόμα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είμαι εδώ».

To Top