ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρελαμένος” και ο κόσμος από τις… μαχαιριές! Έτοιμος για “ντου” στα διαρκείας!

“Τρελαμένοι” είναι όλοι στον Άρη για την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση Οριόλ και τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη. “Τρελαμένος” ο Θόδωρος Καρυπίδης, μια και θα κληθεί για μια ακόμη φορά να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, “τρελαμένος” και ο κόσμος του Άρη από τις… μαχαιριές.

Ήδη τα μηνύματα από χθες είναι ακόμη πιο δυνατά για το “ντου” στήριξης με διαρκείας προς την ομάδα! Οι φίλαθλοι του Άρη διψάνε για να επιστρέψουν ξανά στο «σπίτι» τους, το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς για περισσότερο από έναν χρόνο στερήθηκαν την παρουσία τους σε αυτό, όπως και όλες οι ομάδες στην Ελλάδα σε όλα τα γήπεδα, εξαιτίας των μέτρων και των απαγορεύσεων.

Εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως θα υπάρξει πληρότητα κόσμου στο 70-80% στα γήπεδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τότε αυτό θα σημάνει και μια πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση για τον Άρη, αλλά και ένα «γιατρικό» παράλληλα για τους φίλους της ομάδας, που ήθελαν και θέλουν να τη δουν από κοντά και να ζήσουν-δημιουργήσουν ξανά τη μοναδική ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ήδη τα μηνύματα που καταφτάνουν στην ΠΑΕ εδώ και μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και ειδικότερα από χθες είναι προς την κατεύθυνση της ενεργούς συμπαράστασης των φιλάθλων προς την ομάδα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχε πέρσι και την οικονομική υπέρβαση που έγινε, συμπαράσταση που εκφράζεται μέσω της αγοράς των διαρκείας.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά θα είναι στο πλευρό της ομάδας!

To Top