ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Καρυπίδη μετά το σοκ: Δεν “πειράζει” το αγωνιστικό, “παγώνουν” τα σχέδια για το προπονητικό, στόχος τα 15.000 διαρκείας!

Ο Άρης προσπαθεί να δείξει αντανακλαστικά και να δει με ψυχραιμία την “επόμενη μέρα” μετά το σοκ με τον Οριόλ. Μια υπόθεση που όχι άδικα έχει εξοργίσει τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι μια: καλείται να βρει τους μηχανισμούς αντίδρασης για να κρατήσει ψηλά τον Άρη και να διασφαλίσει την επένδυσή του.

Σε αυτό το κάδρο, οι σκέψεις του μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με στόχο να διασφαλιστεί πρώτα από όλα η βιωσιμότητα είναι αυτήν τη στιγμή:

1. Αναθεώρηση των μεσοπρόθεσμων πλάνων που έχουν να κάνουν με τις αθλητικές υποδομές και το προπονητικό κέντρο. Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι το πρότζεκτ για το νέο προπονητικό κέντρο μπαίνει στον “πάγο” όπως και κάποια αλλά σχέδια που είχε στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης της ΠΑΕ Άρης και έχουν την ελαστικότητα να πάνε χρονικά πιο πίσω.

2. Προσπάθεια και λύσεις για να μην “πειράζει” το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν. Κατέληξε μιλώντας και με τους συνεργάτες στην ανάγκη να διατηρηθεί μια ομάδα ισχυρή και ανταγωνιστική και οι όποιες επιπλέον θυσίες σε οικονομικό επίπεδο να μην επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι.

3. Για μια ακόμη φορά δεν κρύβει ότι είναι εξοργισμένος και απογοητευμένος μαζί, μια και βρέθηκε στην θέση να πληρώσει πάλι παλιά “φέσια” εξαιτίας των εγκληματικών χειρισμών όλων των πρώην διοικήσεων. Στην ουσία πληρώνει… δυο ομάδες. Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, οι “παλιές αμαρτίες”, στοιχίσουν πάνω από 3.000.000 ευρώ επιπλέον! (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

4. Είναι ξεκάθαρο ότι περιμένει αυτό που ήδη εκδηλώνεται δημόσια από τους φίλους της ομάδας, την έμπρακτη στήριξη του κόσμου μέσω των διαρκείας. Μοιάζει περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη ο κόσμος να στηρίξει φέτος με τα διαρκείας. Στόχος -όπως τονίζει στο στενό του περιβάλλον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ- τα 15.000 διαρκείας, μια τεράστια σημασίας “ένεση” οικονομική που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα σε αυτήν την συγκυρία. Ειδικά σε ένα περιβάλλον, όπου οι ανταγωνιστές της κορυφής ανεβάζουν φέτος τα μπάτζετ τους, αναγνωρίζοντας προφανώς και το γεγονός ότι ο Άρης έχει δυναμώσει, είναι ισχυρός και θα παραμείνει ισχυρός!

To Top