Συνεχίζει απτόητη η Μπόντο Γκλιμτ

Συνέχεια των αγώνων μπαράζ, σειρά παίρνουν η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Ελβετία. Ολοκληρώνονται απόψε οι όμιλοι των Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα, υπάρχουν ομάδες με κίνητρο κι άλλες βαθμολογικά αδιάφορες.

Παίξε νόμιμα στη στοιχημαν

  1. Μπόντο Γκλιμτ – Χάουγκεσουντ (19:00)

Ξεκινάμε με Νορβηγία. Πολλοί θεωρούσαν πως η Μπόντο Γκλιμτ θα είναι πυροτέχνημα και μετά το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε, φέτος θα επέστρεφε στις μεσαίες θέσεις. Τους διαψεύδει η πρωταθλήτρια, κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκεται στην κορυφή. Δουλεύει… ρολόι η επίθεση, στα 4 ματς σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ στο καθένα. Διαφορετική η νοοτροπία της Χάουγκεσουντ, στηρίζεται στην άμυνα και προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Έχει παίξει μόνο δύο ματς, σε αμφότερα έφερε ισοπαλία χωρίς γκολ.

Προγνωστικό: Άλλη η φιλοσοφία των δύο ομάδων, όμως διαφορετική είναι και η δυναμικότητα, οπότε είναι λογικό αυτή της ανώτερης Μπόντο Γκλιμτ να υπερισχύει. Μεταξύ του άσου με χάντικαπ και του συνδυαστικού με Over, προτιμότερη επιλογή είναι η πρώτη. Αγγίζει τον διπλασιασμό ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1.25.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

 

To Top