Τριανταφυλλάκος: “Η θέση του αμυντικού μέσου μου ταιριάζει περισσότερο”

O Βασίλης Τριανταφυλλάκος πέτυχε χθες το πρώτο γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-1 και μια μέρα μετά μίλησε για την κιτρινόμαυρη προσπάθεια και το ματς που ακολουθεί στη Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

 Στην αρχική του τοποθέτηση, μίλησε για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα και για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ξέραμε ότι βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη θέση. Χρειαζόμασταν επειγόντως την νίκη για να ελπίζουμε στη σωτηρία της ομάδας. Δείξαμε από την αρχή θέληση, πίστη και πολύ πάθος και πιστεύω ότι αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έφεραν στην νίκη».

 Για το πώς βίωσε την εναλλαγή των συναισθημάτων, με δεδομένο το πού βρισκόταν η ομάδα δύο εβδομάδες πριν, και πού βρίσκεται σήμερα, είπε: «Πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας και βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση. Αλλά ξέραμε ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το καταφέραμε».

 Για τη φάση του γκολ που σημείωσε ο ίδιος και το ότι φάνηκε να είναι μια δουλεμένη φάση από τις προπονήσεις της ομάδας, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο δουλεύουμε πολύ στα στημένα γιατί έχουμε πολλούς ψηλούς παίκτες. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα, η εκτέλεση του κόρνερ ήταν πολύ καλή, μου γύρισε ωραία τη μπάλα ο Παπαζαχαρίας και έβαλα το γκολ».

 Για το αν θεωρεί ότι τα δύο γκολ που σημείωσε ο Άρης με την έναρξη των δύο ημιχρόνων βοήθησαν στο να φτάσει η ομάδα στην νίκη, επεσήμανε: «Ναι φυσικά. Λυθήκαν τα πόδια μας, αφού είχαμε πολύ άγχος. Μας βγήκαν τα γρήγορα γκολ σε καλό και κάναμε την νίκη εύκολη».

 Για το γεγονός ότι αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, υπογράμμισε: «Μίλησα με τον προπονητή και καταλήξαμε ότι αυτή η θέση μου ταιριάζει περισσότερο. Έτσι, ο προπονητής με πίστεψε εκεί και με έβαλε. Πέρυσι μπορεί να έπαιξα ως κεντρικός επιθετικός, αλλά και στις προηγούμενές μου ομάδες έπαιζα πίσω από τον επιθετικό και ως «εξάρι».

 Για το να θεωρεί ότι οι παίκτες έδωσαν μια απάντηση σε όσους τους είχαν ξεγραμένους με τις εμφανίσεις τους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, είπε: «Ναι. Μας είχαν πρώτους υποψήφιους για υποβιβασμό και τους δώσαμε την απάντησή μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας στήριζε πάντα».

 Για το πώς επέδρασε η αλλαγή στη διοίκηση της ομάδας, ανέφερε: «Ήταν από την αρχή μια δύσκολη χρονιά. Τρεις φορές αλλάξαμε διοίκηση. Για την νέα διοίκηση, μπορώ να πω ότι κάνει ό,τι μπορεί. Ήρθαν μέσα στα αποδυτήρια, μας μιλούσαν συνέχεια, μας εμψύχωναν. Μας έταξαν και κάποια χρήματα, μετά την νίκη επί του Αστέρα. Κάνει ό,τι καλύτερο».

 Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, μετά και την οριστική, όπως φαίνεται, αποφυγή του υποβιβασμού, τόνισε: «Φυσικά το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αλλά, μη ξεχνάμε ότι έχουμε πολλά προβλήματα ως ομάδα και πρέπει να λυθούν με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου».

 Για το πώς έζησε την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, είπε: «Ήταν ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος ξέρουμε ότι πάντα δίνει ό,τι μπορεί. Μας βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο και εμείς θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Δεν έχω ξαναζήσει ατμόσφαιρα ανάλογη της χτεσινής. Θύμισε ευρωπαϊκό παιχνίδι».

 Για το ματς με τη Ξάνθη, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη».

 Τέλος για το πώς έζησε το ματς με τον Ατρόμητο και τα έντονα συναισθήματα σε εκείνο τον αγώνα, επεσήμανε: «Σε εκείνο το ματς καταθέταμε τη ψυχή μας. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Αδικηθήκαμε από τη κόκκινη κάρτα που φάγαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό μας πείσμωσε παραπάνω και τα δώσαμε όλα».

To Top