Κοέλιο: “Στον Άρη φέτος έζησα απίστευτα πράγματα, μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα, παλέψαμε μόνοι μας”!

Ο μέσος του Άρη, Νούνο Κοέλιο μίλησε για το πώς ο Άρης ανέτρεψε το σκηνικό τις τελευταίες αγωνιστικές, για την πιθανή πτώση της ΑΕΚ και για το αν σκέφτεται να μείνει στον Άρη την επόμενη σεζόν.

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το πώς η ο Άρης δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές:

«Θεωρώ πως τις τελευταίες αγωνιστικές δείξαμε ότι δείχνουμε όλη την αγωνιστική περίοδο. Παίζαμε καλά με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε με αυτούς που ήταν κοντά σε εμάς. Από την στιγμή που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον Πανθρακικό είχαμε πει πως δεν έχουμε άλλες επιλογές και έπρεπε να κάνουμε το απόλυτο.»

Για το πώς ανατράπηκε το σκηνικό:

«Είναι πολύ δύσκολο να το αναλύσω αυτό τώρα. Μείναμε ενωμένοι σαν ομάδα και μπορέσαμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο πάθος. Όπως σας είπα και πριν δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στους «τελικούς» και έπρεπε να τα καταφέρουμε στα ντέρμπι. »

Για το αν συζήτησαν με τους συμπαίκτες του τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ:

«Θα ήταν ψέματα να σας πω ότι δεν το συζητήσαμε. Το σκεφτόμασταν και το συζητούσαμε μέχρι πολύ αργά. Όταν όμως εμείς νικήσαμε τον Αστέρα ήμασταν στα αποδυτήρια και πανηγυρίζαμε. Αν τιμωρηθεί η ΑΕΚ εμείς μένουμε στην κατηγορία αλλά προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη.»

Για το πώς του φαίνεται ότι μια από τα μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας υποβιβάζεται με αυτό τον τρόπο:

«Η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και είναι στενάχωρο μία τέτοια ομάδα να πέφτει β κατηγορία. Οι μεγάλες ομάδες δίνουν ένα διαφορετικό «χρώμα» στο πρωτάθλημα αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο ποδόσφαιρο, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται, όσο ιστορική ομάδα και να είναι κάποια.»

Για το αν σκέφτεται να παραμείνει στον Άρη και τη νέα χρονιά:

«Αυτήν η χρονιά που πέρασε με γέμισε εμπειρίες, έζησα απίστευτα πράγματα. Σαν ομάδα είχαμε προβλήματα, εμπόδια, αλλαγές διοικήσεων , προπονητών και κάποιες στιγμές «παλεύαμε» μόνοι μας στα αποδυτήρια. Από την στιγμή που η ομάδα φαίνεται πως θα υλοποιήσει τον στόχο της πιστεύω πως του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα στο σύλλογο. Ο Άρης… αγκάλιασε εμένα αυτή τη χρονιά και η ανανέωση του συμβολαίου μου, είναι στις πρώτες μου επιλογές.»

To Top